Taiteilijan käsittämätön teos hämmentää sosiaalisessa mediassa: "En voi ymmärtää..."

1:49
Taannoin vanhemmille tuli kallis lasku lapsen kaadettua arvopatsaan.

Upea taideteos on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa.

Twitterissä jaettu video Matthieu Robert-Ortisin erikoisesta taideteoksesta on herättänyt paljon huomiota. Videolla on jo yli seitsemän miljoonaa katselukertaa. 

Mutta miksi?

Taideteosta katsoessa vaikutelma on alkuun se, että nainen ja mies tekevät vähissä vaatteissa jotain – yksi kysymys kuulukin, että mitä he oikeastaan tekevät?

Someecards-sivustolla arvellaan kaksimielisesti, että teos esittää kahta alastonta ihmistä pitelemässä "jättimäistä penistä".

"Ok, tämä on äärimmäistä taidetta", toteaa videon Twitteriin jakanut mies.

Videolla on 150 000 tykkäystä.​​​​​​​ Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä​​​​​​​

Myös jotkut somekäyttäjät ovat arvuutelleet, mitä teos esittää. Feel Desain -sivusto jakoi myös videon teoksesta Facebookiin, jossa Dennis-niminen käyttäjä kommentoi: "Piteleekö nainen hänen jättimäistä penistään samalla, kun hän pissaa?"

Toiset epäilivät pariskunnan olevan itse Aatami ja Eeva.

Taidehan on katsojan silmässä, mutta totuus ei välttämättä ole kovin härski. Twitterissä pääteltiin lopulta, että Vesimieheen viittaavaa Le Capitalocène à l'ère du Verseau -nimeä kantava teos esittää pariskuntaa, joka kaataa vettä suuresta kannusta – alasti tosin tässäkin tapauksessa.

Rivo tai ei, taideteoksen juju piilee kuitenkin siinä, että vaikutelma näystä muuttuu kuvakulman muuttuessa. Pariskunta vaihtuukin pian maapallon ympäri kiertyneeseen käärmeeseen.

"Haluan vain tietää..."

Monen on ollut vaikea ymmärtää, kuinka joku taipuu näin uskomattomaan taiteeseen.

"Haluan vain tietää, kuinka ihmiset näkevät tällaista päässään ja sitten luovat sen."Jos twiitti ei näy voit katsoa sen täältä

"Kyllä, en vain voi ymmärtää, kuinka tämän voi nähdä päässään ja tehdä siitä sitten todellisuutta."Jos twiitti ei näy voit katsoa sen täältä

Matthieun muut taideteokset ovat nekin yhtä käsittämättömiä. Vai mitä pidät tästä elefantista, joka muuttuukin kahdeksi kirahviksi?


Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Someecards, Twitter, Facebook, Feeldesain.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja