Mies "lensi luudalla" ja paljasti lopuksi kikkansa – huippusuosittu video ei kuitenkaan ole sitä, miltä näyttää

Uskomaton "peilikikka" saa pään sekaisin, mutta kaikki ei olekaan sitä, miltä näyttää...

Joko näit luudalla Harry Potterin tyyliin lentävän miehen? Uskomaton "peilikikka" sai internetin sekaisin, mutta vain hetkeksi.

Mies "lentää" luudalla

Twitterissä kiertävällä videolla mies kaartaa kameran eteen luudalla "lentäen", mutta paljastaa lopuksi, että on tehnyt efektin peilin avulla. Hittivideo ei kuitenkaan ole sitä, miltä näyttää.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Mutta mehän näemme peilin toisen puolen..."

Vaikka video on ensinäkemältä suorastaan taianomainen, Twitter-kansa perkasi sen pian hengiltä. Kyseessä on nimittäin vain ovela tietokone-efekti, ja peilin esitteleminen videon lopussa on vain kiero juoni.

– Tämä on tehty tietokoneella, Phil Nolan huomauttaa.

– Häh? Häntä kuvataan oikealta puolelta. Lopussa näemme, että oikea puoli on se, joka on piilotettu, nimimerkki RealOddMamie analysoi.

– Jos hän ei olisi tehnyt täyskäännöstä, se olisi ollut tehokkaampi. Peili heijastaa vain toiselta puolelta, joten video ei voi olla sitä, miltä näyttää. Lisäksi katsoja katsoo hetken peilin läpi halkeamaan tiessä noin kuuden sekunnin kohdalla. Tämä on erittäin hyvin luotu tietokoneella, Bart Stewart toteaa.

Taikaa ei ollutkaan

Video on videoefekteistään tunnetun Zach Kingin tekemä, ja se on lähtenyt uudestaan kiertämään netissä. Zach tunnetaan ovelista, aidonoloisista videomuokkauksistaan.

Zachin moppikaan ei ole sitä, miltä näyttää. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Zach "pelaa" tunnilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Miehen luutavideon aitoutta puitiin YouTubessa jo vuonna 2019, ja sen on nähnyt eri alustoilla yhteensä jo yli kaksi miljardia ihmistä!

Taian puuttuminen masensi

Se, ettei kyseessä ollutkaan taianomainen peilikikka, on kuitenkin edelleen tullut monille yllätyksenä. Osa piti taian puuttumista jopa masentavana.

– Minä, kun katson videota: "Ooh, tuo on hauskaa ja siistiä!" Minä, kun luen vastauksia tviittiin: "Koen nyt yllättäen ahdistusta ja masennusta", nimimerkki The Holy Spirit valittelee.

Lue myös:

    Uusimmat