Taipuvanäyttöinen nubia Alpha -älykello tulee myyntiin Euroopassa torstaina 449 euron hintaan

Kiinalaisen ZTE:n alabrändin nubian Mobile World Congress -messuilla helmikuun lopulla esittelemä taittuvanäyttöinen älykellopuhelin nubia Alpha on tulossa myyntiin Euroopassa ja Yhdysvalloissa nyt tämän viikon torstaina 25. huhtikuuta.

Uutuuden hinta nubian omassa verkkokaupassa on 449 euroa. Kyse on Bluetooth-tuellisesta versiosta ilman sisäänrakennettua mobiiliverkkoyhteyttä.

50 ensimmäistä nubia Alphan ostajaa saavat kaupan päälle nubia pods -kuulokkeet.

nubia Alpha sisältää 4,01 tuuman taipuisan ja ranteen ympärille kiertyvän OLED-näytön, jonka nubia on kehittänyt yhteistyössä Visionoxin kanssa. Näytön kuvasuhde on 36:9 ja tarkkuus 960 x 192 pikseliä.

Kaarevalla ja jonkin verran taipuvalla näytöllä rannelaitteeseen on mahdollista tuoda kookkaampi ruutu säilyttäen kuitenkin samalla laitteen hyvän istuvuuden erikokoisiin ranteisiin.


Lisäksi erikoisuuksina nubia Alphassa on kamera sekä tuki laitteen edessä ilmassa toista kättä heiluttamalla toimivalle eleohjaukselle.

nubia Alpha on varustettu Qualcommin Snapdragon Wear 2100 -piirillä ja 1 gigatavun RAM-muistilla. Tallennusmuistia on 8 gigatavua, ”tarpeeksi 1000:lle kappaleelle”. Mukana on muun muassa GPS-paikannus, unenseuranta, sykemittari ja kattavasti fitness-ominaisuuksia. Alphassa on nubian itsensä suunnittelema, yksinkertainen käyttöliittymä, ja 500 milliampeeritunnin akun luvataan tarjoavan yhden tai kahden vuorokauden käyttöajan käytöstä riippuen.

Kiinassa nubia Alphan hinta on 3 499 juania, reilut 460 euroa 4G-tuen sisältävänä mustana versiona sekä 4 499 juania, noin 600 euroa 18 karaatin kullattuna 4G-versiona. nubian mukaan se neuvottelee eSIM-kortin sisältävän 4G-mobiiliverkkoyhteyksiä tukevan version laajemmasta lanseerauksesta Kiinan ulkopuolella.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja