Tästä olisi hyötyä Suomessakin: LG:n uutuuspuhelin karkottaa hyttyset

LG julkisti eilen Intiassa K7i-puhelimensa, jonka erikoisempiin ominaisuuksiin kuuluu Mosquito Away -teknologia, joka on puhelimessa sisäänrakennettuna. Kuten nimi antaa ymmärtää, auttaa teknologia pitämään hyttyset loitolla ja suojaamaan käyttäjää.

Karkoittimen toiminta perustuu ultraääneen, joka on ihmisen kuuloalueen ulkopuolella, mutta johon hyttyset reagoivat. Teknologia on kiinnitetty puhelimen takakuoreen ja halutessaan käyttäjä voi myös vaihtaa puhelimeen tavallisen kuoren. Lisäksi pakettiin kuuluu LG:n tarjoama Mosquito Away -teline.

Hyttysenkarkotusteknologiaa lukuun ottamatta K7i on melko tavallinen halvemman hintaluokan puhelin, käyttäen 1,1 GHz:n neliydinprosessoria, kahta gigatavua RAM-muistia ja 16 gigatavun tallennusmuistia. Muiden teknisten tietojen osalta puhelimessa on 5 tuuman näyttö (854×480 pikselin tarkkuudella), 8 megapikselin takakamera, 5 megapikselin etukamera ja 2 500 mAh:n akku. Käyttöjärjestelmänä toimii Androidin vanhempi 6.0 Marshmallow -versio, eikä päivitystä uudempiin versioihin todennäköisesti ole luvassa.

Tällä hetkellä K7i on myynnissä 7 990 Intian rupialla, joka pyöristyy noin 104 euroon. Toistaiseksi puhelin on tilattavissa vain Intiassa.

Lue myös:

    Uusimmat