Lumilautatähden vaatimaton auto herättää hilpeyttä – esittelyssä Eero Ettalan Toyota

Yksi Suomen parhaista lumilautailijoista ei autollaan kerskaile.

Vahvojen huhujen mukaan hänellä on pinkka kunnossa, mutta siitä huolimatta Eero Ettala tunnetaan lumilautapiireissä pihinä kaverina. Aktiivisen kilpauran viisi vuotta sitten lopettanut Ettala ei turhia pröystäile, mikä näkyy myös miehen autovalinnassa. 

Ettala on nimittäin ajanut samalla Toyota Corollalla jo vuosikymmenen ajan.  

– Parasta Toyotassa on ehkä se, että se on sen verran ruma ja mä arvostan sitä sen verran vähän, että mulle on ihan sama, mitä mä sinne heitän tai ketä mä siellä kuskaan, Ettala lohkaisee MTV Autojen haastattelussa.

Toisaalta Ettala pitää nykyistä autoaan myös unelma-autonaan.

– Mä en ole ikinä ollut sellainen hirveä autohifistelijä. Kunhan mä pääsen paikasta A paikkaan B turvallisesti, niin se on ollut mulle aina tärkeintä, Ettala perustelee valintaansa.

Ettalasta kertova dokumenttielokuva Ender julkaistiin viime vuonna. Suomalaisen Pablo Filmsin tuottama elokuva on ehdolla vuoden urheilukulttuuriteoksi. Elokuvan voi ladata iTunesista tai Vimeo on Demandista. Elokuvan kotisivut

Elokuvassa nähdään myös Ettalan kollega Lauri Heiskari, joka tunnetaan myös laulaja Anna Abreun aviomiehenä. Katso alta klippi elokuvasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja