Brendan Fraser menetti lähes henkensä Muumio-elokuvan kuvauksissa

Näyttelijä Brendan Fraser avautui kohtauksesta, jossa meinasi käydä huonosti.

Näyttelijä Brendan Fraser muisteli 28. helmikuuta The Kelly Clarkson Show’ssa, miten hän lähes kuoli ensimmäisen Muumio-elokuvan kuvauksissa.

– Kuristuin vahingossa. Oli roikkuva kohtaus, jossa seisoin varpaillani köyden kanssa ja pääsin varpaillani vain tiettyyn pisteeseen saakka. Stephen (ohjaaja) juoksi luokseni ja sanoi, että tuo ei oikeasti näytä siltä, että kuristuisit. Voitko tehdä sen paremmin, Fraser kertoi.

Näin ollen Fraser teki vielä yhden otoksen.

– Kamera meni ympäri ja minä menin varpailleni ja mies piteli köyttä yläpuolellani. Hän veti sitä vielä korkeammalle ja minä olin jo varpaillani, eikä minulla ollut muuta mahdollisuutta kuin mennä alas. Joten hän veti sitä ylöspäin ja minä olin menossa alaspäin. Ja seuraava huomaamani asia oli, että kyynärpääni oli korvassani, maailma oli poikittain ja minulla oli soraa hampaissani, Fraser kertoi.

Fraser muisteli, että kaikki menivät aivan hiljaisiksi ja koordinaattori yritti saada hänet heräämään. Kun hän heräsi, muut onnittelivat kerhoon pääsystä, sillä sama oli käynyt Mel Gibsonille Braveheart-elokuvassa.

Fraser näytteli Muumio-elokuvassa Richard ”Rick” O’Connellia. Elokuva-sarjan kolme elokuvaa julkaistiin vuonna 1999, 2001 ja 2008.

Fraser tähdittää muun muassa viime vuonna Yhdysvalloissa ensi-iltansa saanutta The Whale -elokuvaa, jossa hän näyttelee vakavasti ylipainoista ja erakoitunutta englanninopettajaa. Elokuva saa Suomen ensi-iltansa 3. maaliskuuta.

Lähde: Deadline

Lue myös:

    Uusimmat