Tähtiloistetta luvassa! Illan euroviisuissa nähdään ikimuistoisia kasvoja vuosien varrelta

Euroviisut huipentuvat tänään finaaliin.

Euroviisujen finaali on tänään 18. toukokuuta. Viime vuonna voittanutta Israelia edusti Netta Barzilai, joka esitti kappaleensa Toy.

Ei ole vielä aivan selvillä, mitä kilpakappaleiden ohella nähdään tämän vuoden finaalilavalla. Se kuitenkin jo tiedetään, että edellisvuosien supertähtiä lavalla riittää.

Ukrainaa vuonna 2007 viisuissa edustanut Verka Serduchka julkaisi Instagram-tilillään kuvia, jotka on otettu finaalilähetyksen harjoituksista. Kuvissa nähdään edellisvuoden voittajan ja Serduchkan ohella Gali Atari, joka nappasi Israelille voiton vuonna 1979 sekä Conchita Wurst, joka toi Itävallalle voiton vuonna 2014. Kuva on otettu harjoitusten backstagella.

Serduchka on julkaissut myös aiemmin muita kuvia, joissa esiintyy myös Ruotsille vuonna 2015 voiton napannut Måns Zelmerlöw.

Suomen toisena selostajana toimiva Mikko Silvennoinen paljasti Instagramissa, että viisuissa tullaan ainakin näkemään Serduchka esittämässä viime vuoden voittokappale Toy.

– En saa kuvata sitä, mutta se on eeppisen hauska, Silvennoinen kertoi tarinassaan.

Edellisvuoden kisaajien ja voittajien ohella lavalla tullaan myös näkemään maailmanlaajuisessa suosiossa kylpevä pop-tähti Madonna.

Lue myös:

    Uusimmat