Mainos

"Tahdon viisi minuuttia tuon paholaisen kanssa suljetussa huoneessa" – Isä yritti käydä hirviölääkäri Larry Nassariin käsiksi oikeussalissa

1:10

Yhdysvaltojen olympiajoukkueen entisen lääkäri Larry Nassarin seksuaalirikosoikeudenkäynnissä nähtiin erikoinen tilanne, kun kolmen lapsen isä yritti hyökätä miehen kimppuun kesken oikeuden istunnon.

Nassarin oikeudenkäynnissä nähtiin erikoinen tilanne, kun kolmen lapsen isä pyysi tuomarilta mahdollisuutta ottaa oikeuden omiin käsiinsä.

– Pyytäisin sinulta osana tuomiota, että voisitteko antaa minulle viisi minuuttia lukitussa huoneessa tuon paholaisen kanssa, isä Randall Margraves kysyi tuomarilta oikeudessa.

– Oikeusjärjestelmämme ei toimi sillä tavalla, tuomari totesi ja kieltäytyi turhautuneen isän pyynnöstä.

"Antakaa minulle edes minuutti tuon paskiaisen kanssa"

Margraves pyysi vielä kertaalleen, että voisiko tuomari antaa edes minuutin kahdenkeskistä aikaa isälle ja Nassarille. Saatuan kielteisen päätöksen isä päätti ottaa oikeuden omiin käsiinsä.

– Sitten minun täytyy, hän totesi ja ampaisi kohti Nassaria yrittäen käydä tähän käsiksi.

Vartijat saivat otteen isästä ja estivät miehen ennen kuin hän ehti hyökätä Nassarin kimppuun.

– Antakaa minulle edes minuutti tuon paskiaisen kanssa, isä vielä huusi, kun häntä kammettiin maahan.

– Et voi toimia tuolla tavalla, teen asian kristallinkirkkaaksi, kommentoi apulaisoikeusministeri Angela Povilaitis.

"Menetin malttini, pyydän tuhannesti anteeksi"

Oikeudessa malttinsa menettänyt Margraves on Lauren ja Madison Margravesin isä. Nuoret naiset puhuivat oikeudessa hyväksikäytöstään vain hetkiä ennen kuin heidän isänsä yritti käydä Nassariin käsiksi.

Isä pahoitteli myöhemmin käytöstään oikeudessa. Hän sanoo, ettei tiennyt, mitä hänen tyttärensä tulisivat oikeudessa kertomaan ja heidän puheenvuorojensa aikana Nassar oli pudistellut päätään kuin tämä olisi kieltänyt syyllisyytensä.

– Menetin malttini, pyydän tuhannesti anteeksi. Olen häpeissäni, Margraves kommentoi.

Tuomari ymmärsi isän tuohtunutta tilaa ja päätti olla langettamatta sakkoa tai muuta rangaistusta isälle tämän käytöksestä oikeussalissa, mutta tuomitsi tämän käytöksen sopimattomana.

– Sinun tulee ymmärtää, että tämä on oikeussali ja täällä me toteutamme ja valvomme lakia, hän sanoi.

Takana suuri seksuaalirikosten vyyhti

”Hirviölääkärinä” tunnettu Larry Nassar on ollut oikeudessa viime kuukausina syytettynä useista erilaisista seksuaalirikoksista. 150 naista on puhunut oikeudessa Nassarista viimeisen parin viikon aikana Ingamin piirikunnan oikeussalissa.

Mies oli aikanaan myös Yhdysvaltojen voimistelun olympiajoukkueen lääkäri ja hän on myöntänyt käyttäneensä lääkärin asemaa hyväkseen voidakseen hyväksikäyttää nuoria naisia seksuaalisesti. Hän on myöntänyt syyllisyytensä kymmeneen seksuaalirikossyytteeseen.

1:37

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.