Tähdet paljastavat Putous-suosikkinsa – yksi ylitse muiden

Specsavers Helsinki City Run –tilaisuus kuhisi tähdistä ja suuri osa heistä tunnustautui suuriksi Putous-faneiksi.

Maanantai-iltana vietetyssä Specsavers Helsinki City Run –avajaistapahtumassa nähtiin paljon tähtiä, jotka yllättäen tunnustautuivat melkoisiksi Putous-faneiksi. Tähdet katsovat ohjelmaan yleensä yhdessä perheen kanssa tai sitten hyvien ystävien seurassa. Laulaja Marita Taavitsainen paljasti, että hänen lempihahmonsa on näyttelijä Jussi Vatasen loitsima Antsku.

– Mie varmaan siitä Imatran Antskusta tykkään. Aku on muuten taas niin ihana. Slaikka on ehkä kuitenkin vähän liian lähellä tätä alaa, että ei ihan aina pysty nauramaan, Taavitsainen kertoo.

– Entinen bändi oli Imatralta ja he puhuivat ihan samalla tavalla. Tulee jatkuvasti muistoja, Taavitsainen jatkaa.

Sisustussuunnittelijana työskentelevä Heidi Sohlberg kertoo nauttivansa kyseisen ohjelman katsomisesta lauantaisin perheen kanssa. Kaunotar ja hänen lapsensa ovat selkeästi eri mieltä siitä, kuka on kauden hauskin sketsihahmo.

– Ymmistä kyllä tykkään jotenkin. Meillä lapset taas tykkävät Jäbä Leissonistä. Sen kyllä kuulee aivan koko ajan, Sohlberg kertoo.

Sohlberg myöntää, että käyttää arjessa yllättävän usein näyttelijätär Armi Toivasen luotsaaman Ymmi Hinaaja –sketsihahmon lausahduksia.

– Jos esimerkiksi lapsilta on rukkanen kateuksissa, niin saatan ihan ajattelemattakin sanoa, että mä en voi sulle rukkaseks muuttua. He eivät ota edes tosissaan, kun tulee Ymmin sanoja tai lauseita, kaunotar kertoo.

Myös juontaja Baba Lybeck nauttii Putous-sarjan katsomisessa. Kaunottaren suosikeiksi ovat nousseet Vatasen Antsku-hahmo ja näyttelijä Iina Kuustosen Jäbä Leisson -hahmo.

– Antsku on ihana ja Jäbä Leisson on ihana. Molemmat ovat hyviä hahmoja, hyvin tehty ja loppuun asti mietitty. Kumpi vaan voi voittaa, Lybeck naurahtaa.

Työyhteisövalmentaja Sirkka Mertalan mielestä Vatasen hahmo Antsku on hänen ehdoton suosikki. Mertala kertoo, että hän käyttää hahmon hokemaa muun muassa viihdyttääkseen ystäviää. Kaunotar saa kuitenkin kuulla lapsiltaan yllättävää palautetta innostuneisuudestaan Putous-sarjaa kohtaan.

– Lapset eivät ole kovinkaan innostuneita siitä, että käytän hahmojen hokemia. Lapset sanovat, että vain kotona saa kuulemma käyttää, Mertala nauraa.

Jussi Vatanen nähdään Putouksessa Antsku-sketsihahmona.

Vatasen Antsku-hahmo on siis sulattanut tähtien sydämet. Nähtäväksi jää viekö kyseinen hahmo mukanaan myös vuoden 2014 sketsihahmo-tittelin.

Lue myös:

    Uusimmat