Marita Taavitsainen pettyi ystäväänsä: Menetin tuhansia euroja

Marita Taavitsaiselta on jäänyt saamatta palkkioita yli 100 000 euron edestä. Parin vuoden keikkatulojen menettämisen lisäksi nurin menneen ohjelmatoimiston keikkamyyjä oli laulajan läheinen ystävä ja hänen lapsensa kummi.

Laulaja Marita Taavitsainen kertoi sunnuntaina sosiaalisessa mediassa, että häneltä on jäänyt saamatta vuosien takaa sievoinen summa keikkatuloja. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Ilta-Sanomien mukaan summa on huima, noin 150 000 euroa.

MTV.fin tavoittama laulaja vahvistaa, että palkkatulojen saaminen näyttää tällä hetkellä epätodennäköiseltä.

– Maksusuunnitelmat oli tehty asianmukaisesti, joten toiveena kyllä oli saada rahat joskus. Se vain on aika vaikeaa kun ei ole, mistä nyhtää, Taavitsainen toteaa.

Taavitsaisen entisen ohjelmatoimiston tilanne alkoi paljastua muutama vuosi sitten Taavitsaisen ollessa äitiyslomalla. Vaikka yli sadantuhannen euron lovi laulajan tuloissa ei enää vaikuta konkreettisesti naisen arkeen, huomattavan ison summan menetys ja turhan työn tekeminen harmittaa edelleen.

– Tilanne tuli kyllä sillon aika puskista, eikä sen jälkeen ole paljon äitiyslomia pidelty. Mutta rahalla ei saa lapsia.

– Tässä on kuitenkin jo neljä vuotta noustu jaloilleen, eikä tapahtunutta aina enää edes muista. Nyt se vain taas konkretisoitui uudelleen, kun yritys laittoi lopullisesti pillit pussiin.

Laulaja kertoo saaneensa kuulla samankaltaisia kokemuksia vuosien varrella useilta kollegoiltaankin.

– Olen monilta artisteilta kuullut, että jossain vaiheessa uraa tällainen osuu kohdalle. Summan suuruus vain harmittaa, sillä se ei ole ihan pienimmästä päästä. Parin vuoden työt siinä meni. Mutta en mieti sitä enää, sillä ei se asia miettimällä parane!

Keikkamyyjä oli ystävä ja lapsen kummi

Kurjan tilanteesta tekee myös se, että ohjelmatoimiston keikkamyyjä oli tullut vuosien mittaan Taavitsaiselle läheiseksi ystäväksi. Työkuvioiden kautta jo vuonna 1998 tutustunut kaksikko ehti tuntea ja työskennellä yhdessä pitkään. Vuonna 2009 hänestä tuli myös Taavitsaisen lapsen kummi.

– Olen ollut mielestäni hyvä ihmistuntija ja tässäkin tilanteessa luulin tekeväni oikean ratkaisun. Luotin kuitenkin siihen ihmiseen silloin hyvin paljon.

Vaikka ystävysten välit eivät Taavitsaisen mukaan olekaan talousongelmien vuoksi menneet poikki, eivät ne ole myöskään täysin ennallaan.

– Kummiusasia on toki eri asia kuin työasiat, Taavitsainen miettii.

Lue myös:

    Uusimmat