Marita Taavitsainen iloitsee: Elän elämäni vuosia

Laulaja Marita Taavitsainen elää elämänsä onnellisinta aikaa.

Iskelmälaulaja Marita Taavitsainen nauttii perhe-elämän antamista iloista. Kaunotar avioitui miehensä Tomi Natrin kanssa vuonna 2008 ja parilla on kaksi lasta. Heidän kanssaan Taavitsainen nauttii jokaisesta hetkestä. Laulajatar saapui Specsavers Helsinki City Run -avajaistapahtumaan ihastuttavan ruskettuneena. Rusketuksen Taavitsainen oli hankkinut lomallaan perheen kanssa.

– Tultiin juuri Kanarialta. Perhe oli mukana, mutta tehtiin samalla myös keikkaa. Päästiin nyt takaisin tänne loskan keskelle oikein ruskettuneena, laulajatar nauraa.

Taavitsainen vietti lähes kahden kuukauden keikkataukoa, joka päättyi viime perjantaina 7. helmikuuta. Tähden mielestä kyseinen tauko oli liian pitkä, sillä hän kaipasi lavoille jo hyvinkin syvästi.

– Minulla oli jo hirveä olo. Mietin, että jos nyt en kohta pääse laulamaan, niin en enää kestä, laulajatar nauraa.

Tähti lauloi loman aikana kuitenkin kotosalla, mutta sai kuulla omilta lapsiltaan hyvinkin erikoista palautetta.

– Lapset on tietysti sitä mieltä, että äiti älä laula. He eivät voi sietää. He haluaisivat, että minä vain kuuntelisin heidän lauluaan, tähti paljastaa iloisesti.

"Elän elämäni vuosia ihan selkeästi"

Tähden lapset Stella, 4, ja Iines, 2, pitävät laulamisesta. Taavitsaisen mukaan erityisesti vanhempi tyttäristä saattaa suunnata tulevaisuudessa taidealalle. Nuorimmainen taas nauttii hoivaamisesta ja tämän laulajatar näkee hyvänä puolena etenkin omaa vanhuuttaan silmällä pitäen.

– Isompi on ehkä taitelija, mutta se viittaa aika monellekin alalle. Saa itse valita sitten ihan vapaasti. Toisesta tulee varmaankin lastenhoitaja. Hän hoitaa aina päiväkodissa kaikkia nukkeja. Onneksi tuli tämä nuorempia, jolla sattuu olemaan hoivavietti. Jos olisi tähän vanhempaan pitänyt luottaa, niin siinä olisi vanhuudenhoito ollut vähän heikko, viisi studioalbumia julkaissut laulajatar naurahtaa.

45-vuotias kaunotar nauttii perhe-elämän vilkkaudesta.

– Nautin siitä, että kotona on elämää seinien sisäpuolella. Aina ei tarvitse lähteä jonnekin etsimään säpinää, sillä sitä löytyy kotona ihan tarpeeksi.

– Elän elämäni vuosia ihan selkeästi. Nyt tietää miksi tähän maailmaan on tullut, Taavitsainen kertoo.

Naisen mukaan elämään on tullut ihastuttava selkeys. Perhe-elämän lisäksi nainen jatkaa keikkailua ja pian hän myös aloittaa harjoitukset kesäteatteria varten. Kesällä tähden voi nähdä Veeti Kallion rinnalla Peter Pan –näytelmässä.

Lue myös:

    Uusimmat