Tähän Twilight-tähden äiti tuhlasi liki 800 000 euroa

Näyttelijä Kristen Stewartin äiti, Jules, osti melkein miljoonan dollarin talon Kaliforniasta.

Jules StewartTwilight-tähti Kristen Stewartin (kuvassa) äiti – maksoi reilut 750 000 euroa uudesta talosta Kalifornian Sherman Oaksissa.

Talossa on 214 neliömetriä, kolme makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta sekä tilava olohuone, jalopuiset lattiat, työhuone ja keittiö graniittisin työtasoin varustettuna. Päämakuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Pihalta löytyy uima-allas.

Stewart pääsi hiljattain otsikoihin, kun tämän pelokas naapuri teki valituksen naisen omistamista koirasusista. Eläimet ovat käsikirjoittajana ja ohjaajana työskentelevälle Stewartille tärkeitä, joten on luultavaa, ettei uusi talo ole naisen omaa asumista varten hankittu, sillä takapihalla ei ole tarpeeksi tilaa suurikokoisille eläimille. Todennäköistä onkin, että talo on vain sijoitusmielessä hankittu.

Twilight-tähden äiti on kunnostautunut ennenkin talokaupoissa. Jules osti syyskuussa 2011 yhdessä tyttärensä kanssa 3,6 miljoonalla eurolla talon Malibusta. Lisäksi hän omistaa sijoitusmielessä hankitun talon Pasadenasta. Jules koirasusineen asuu Kalifornian Woodland Hillsillä, jossa hänellä on ollut talo jo vuosia.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: luxe.truliablog.com

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja