Tähän taloon Hollywoodin tähdet hinkuvat asumaan – katso kuvat!

Supertähdet, kuten Cameron Diaz ja Blake Lively, ovat huhujen mukaan kiinnostuneita hankkimaan asunnon New Yorkiin valmistuneesta Walker Towerista.

Näyttelijät Cameron Diaz, Blake Lively ja Ryan Reynolds sekä American Idol -juontaja Ryan Seacrest ovat huhujen mukaan kiinnostuneita muuttamaan New Yorkiin rakennettuun huipputurvalliseen, 48 asuntoa käsittävään Walker Toweriin.

Välittäjät paljastavat, että ainakin yksi Hollywood-tähti on jo maksanut käsirahan omasta asunnosta. Joku toinen tähti on puolestaan maksanut 25 miljoonaa euroa kahdesta yhdistetystä penthouse-asunnosta.

Liki 46 senttimetriä paksut seinät ovat yksi asuntojen erityispiirteistä.

– Asuntoon voisi periaatteessa ajaa puskutraktorilla eivätkä naapurit kuulisi tai tuntisi sitä, kehuu Michael Stern asuntokokonaisuuden rakentaneesta JDS Development -yrityksestä.

– Tiesin, että meillä oli jotain, mitä kenelläkään muulla New Yorkissa ei ollut – järjettömän vankka rakennus.

Sen lisäksi, että asunnot ovat vankkaa tekoa, ne ovat myös jättimäisen kokoisia. Makuuhuoneisiin saisi mahdutettua kokonaisen yksiön ja suihkutiloihin mahtuu monta ihmistä kerrallaan. Asunnot ovatkin menneet hyvin kaupaksi, sillä yli 50 prosenttia niistä on jo myyty – siitä huolimatta, että hinnat ovat kolminkertaiset alueen normaaliin hintatasoon nähden.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen / Jokakoti.fi

Lähde: nydailynews.com

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja