Mainos

Taas uusi kohutapaus: Intia tyrmistyi 6-vuotiaan tytön julmasta raiskauksesta ja murhasta

Intian poliisi kuulustelee useita henkilöitä, jotka liittyvät kuusivuotiaan tytön raakaan raiskaukseen ja murhaan Haryanan pohjoisosissa Intiassa. Tyttö oli kaapattu kotoaan perjantai-iltana ja hänen ruumiinsa löydettiin sunnuntaina kotinsa lähistöltä.

Kuusivuotiaan vammojen vakavuus on järkyttänyt intialaisia. Ruumiinavauksen mukaan murhaaja oli asettanut puisen kepin tytön sisään. Hänen ruumiinosansa olivat pahoin vaurioituneet, tytöllä oli lukuisia vammoja ja verta ympäri kehoaan. Raportin mukaan kuusivuotias tyttö oli raiskattu ja kidutettu kuolemaan.

Tytön äiti kertoi BBC Hindille eilen perheen vaativan oikeutta.

– Vuorokausi on kulunut ja poliisi ei ole vielä ottanut kiinni ketään, hän sanoi.

Poliisi on pidättänyt kuulusteluihin kolme tytön isän sukulaista, mutta varsinaisia pidätyksiä ei ole vielä tehty. Lisätietoja ei ole julkaistu.

Kuusivuotiaan perhe kieltäytyi ensin tuhkaamasta tyttöä ennen kuin murhaajat on saatu kiinni. Hautajaisten ajankohta siirtyi poliisin vakuuttaessa, että he tekisivät pidätyksen pian.

Perhe on asettanut poliisille takarajan tehdä pidätyksen keskiviikkoaamuun kello 11 mennessä. Mikäli tämä ei toteudu, ovat he uhanneet mielenosoituksella.

Tekijät läheisestä slummista?

Tytön perhe vaatii apuun liittovaltion poliisia, koska eivät luota paikallispoliisin. Kuusivuotiaan isä toimii lumppurina ja kertoi työskennelleensä iltana, jona tyttärensä kaapattiin. Äidin herättyä seuraavana aamuna hän havaitsi yhden tyttäristään olevan kateissa.

Kuusivuotiaalla uhrilla on kaksi veljeä ja yksi sisko. Perhe asuu Haryanan kaupungissa maapalstalla yhdessä neljän muun perheen kanssa.

Poliisi epäilee, että tekijät ovat saattaneet tulla läheisestä slummista.

Raakoja seksuaalirikoksia

Paikalliset ihmiset, mukaan lukien aktivisteja ja alueen poliittisia johtajia, ovat kokoontuneet kylään osoittamaan mieltään. Hisarin ja Uklanan asukkaat ovat sulkeneet kauppoja, prostetoineet sulkien katuja ja vaatineet oikeutta.  

Intian hallitus on yleisestä painostuksesta koonnut erikoistutkintaryhmän, jotta tekijät saataisiin kiinni.

Seksuaalinen väkivalta on noussut tarkkailuun Intiassa 23-vuotiaan opiskelijan joukkoraiskauksen ja murhan jälkeen vuonna 2012. Teko synnytti useita päiviä kestäneet mielenosoitukset ja pakotti hallituksen kiristämään rangaistuksia, mukaan lukien kuolemantuomion. Tästä huolimatta Intiassa raportoidaan toistuvasti raakoja seksuaalirikoksia kohdistuen naisiin ja lapsiin.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.