Pikkupoika makasi liikkumatta maassa – isä paljasti syyn huolestuneelle ohikulkijalle: "Rehellisesti sanottuna olen vaikuttunut"

Liikkumattomana maassa makaavan pojan käytös ihmetytti ohikulkijaa, mutta tilanteelle oli selitys.

Pienillä lapsilla on välillä todella rankkaa. Päiväkotipäivät voivat olla pidempiä kuin aikuisten työpäivät, joten ei ihmekään, että välillä kiukuttaa. Joskus väsymys voi olla yksinkertaisesti liikaa.

Taaperoiden raivokohtaukset ovat tuttuja kaikille vanhemmille, mutta chicagolaisen supermarketin pihalla saatiin todistaa aivan äärirajoilleen viedyn pikkupojan mielenosoitusta.

"Kysyin, mikä oli hätänä..."

A real dinosaur -nimellä kulkeva Twitter-käyttäjä julkaisi kuvan maassa makaavasta, liikkumattomasta pojasta, ja kertoi saaneensa kuulla tämän isältä taustat tilanteelle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kävelin ulos Targetista todistamaan tätä kohtausta, jossa lapsi makaa liikkumattomana maassa. Kysyin, mikä oli hätänä, ja isä sanoi: "Hän on poissa tolaltaan, koska hänen hanskansa sopivat yhteen hänen takkinsa kanssa"", nainen kertoo kuvan yhteydessä.

Kuva on kerännyt kymmeniä tuhansia tykkäyksiä ja yli 24 000 uudelleentwiittausta.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tuntuu kuin olisi kirjaimellisesti viisi astetta (5°F = –15 °C) nyt, ja tuo lapsi on niin omistautunut kohtaukselle, ettei edes jääkylmä betoni hätkäytä häntä. Rehellisesti sanottuna olen vaikuttunut", nainen jatkaa.

Taaperoiden raivokohtaukset tuttuja muillekin

Kohtaus ei ollut vieras muille vanhemmille, jotka innostuivat kertomaan omista kokemuksistaan.

"Tässä on minun lapseni. Meidän piti mennä seuraavalle käytävälle ruokakaupassa. Hän ei halunnut."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

"Kun nuorempi tytär oli kolmevuotias, kävin kerran makaamaan hänen viereensä ja vedin myöskin raivarit. Hän ei koskaan tehnyt sitä uudelleen julkisella paikalla."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Mirror, Twitter

***

Lue myös:

    Uusimmat