Mainos

Syynä nuoren liian voimakas meikki – opettaja kuritti teinityttöä ja sai potkut

Opettaja irtisanottiin välittömästi sen jälkeen, kun hän oli käyttäytynyt väkivaltaisesti teinityttöä kohtaan. 

Viisitoistavuotias Nisha Roslin kertoo opettajan käyttäneen väkivaltaisia otteita häntä kohtaan eräänä tavallisena tiistai-iltana. Roslinin mukaan opettaja oli ottanut häntä kiinni hartioista ja työntänyt seinää vasten sen jälkeen, kun oli ensin kommentoinut tytön meikkiä liian dramaattiseksi.

Nishan äidin, 43-vuotiaan Tammyann Watsonin mukaan tämä ei ollut ensimmäisen kerta, kun he ovat ottaneet koulun kanssa yhteen tytön meikin käytön tiimoilta. Äidin mukaan tällä kertaa tytön meikki ei kuitenkaan ollut hänen mielestään lainkaan liian voimakas.

Koulu kertoo irtisanoneensa opettajan välittömästi 

Äiti kertoo olevansa vihainen siitä, että koulu otti häneen yhteyttä vasta tunti tapahtuman jälkeen, ja kehotti tyttöä pysymään seuravaana päivänä kotona. 

– Kehotin Nishaa olemaan menemättä kouluun, mutta tämä on hänen viimeinen vuotensa ja hänelle tärkeä asia. Uskon hänen olleen shokissa tapahtuneesta, mutta adrenaliini potki häntä ja hän halusi mennä kouluun, Watson kertoo.  

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Koulu puuttui vakavaan tilanteeseen välittömästi. Antamassaan lausunnossa koululta kerrotaan, että tapahtumaan liittynyt opettaja sai lähteä tilanteen myötä välittömästi.

– Teemme asiasta perusteellisen tutkimuksen ja voimme vahvistaa, että kyseinen henkilöstön jäsen poistui koulusta välittömästi. Hänen työsopimuksensa koulun kanssa on irtisanottu, koulun lausunnossa kerrotaan.

***

1:17

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.