Mainos

"Lapset valittavat, että hänen hiuksensa haisevat" – opettajan viesti raivostutti pikkutytön äidin

Äiti vaatii opettajalle rangaistusta viestistä, jossa hän kritisoi oppilaansa hiusten hajua. 

Viikko sitten afrikkalais-amerikkalainen äiti Tionna Norris sai erikoisen viestin tyttärensä opettajalta. Opettajan viesti koski tytön hiustyyliä.

– Ymmärrän, että kookosöljyn käyttäminen Amian hiuksissa on välttämätöntä, mutta ole kiltti, äläkä käytä sitä liikaa. Lapset valittavat, että hänen hiuksensa haisevat. Jos sinun täytyy käyttää sitä päivittäin, lisää sitä kevyesti, etteivät muut lapset kiusaa häntä, opettajan viestissä kerrottiin.

Kuten kuvitella saattaa, pienen tytön äiti ei ollut viestistä kovinkaan mielissään. Facebookiin jakamansa kuvan kuvatekstissä hän toteaa, että kookosöljy ei haise. Hän kertoo käyttävänsä öljyä jatkossakin yhtä paljon kuin tähänkin asti.

Äiti vaatii opettajalle rangaistusta

Äidin päivitys lähti leviämään nopeasti, ja tuhannet ihmiset ovat tyrmistyneet tavasta, jolla opettaja puuttui asiaan. Opettajan käytöstä kritisoineiden kommentoijien mukaan opettajan olisi pitänyt puhutella Amianin sijaan kiusaajia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– En malta odottaa kouluun pääsyä huomenna. Kun muut lapset kiusaavat minun lastani, sinä lähetät minulle kirjeen? Miten se käy järkeen? Hän tarvitsee öljyä hiuksiinsa, Norris kommentoi myöhemmin postaukseensa.

– Hän on ainoa tumma lapsi luokalla, minkä vuoksi haluan pitää hänen hiuksensa luonnollisina ja kertoa hänelle, että hänen erilaisuutensa on taianomaista.

Norris ja hänen puolisonsa ovat tavanneet koulun johtajan tapahtuneen jälkeen. Keskustelussa selvisi, että kukaan Amianin luokkatoveri ei ollut valittanut hajusta, vaan todennäköisesti kyseessä oli opettajan oma mielipide. Norris vaatii nyt opettajaa tilille tapahtuneesta.

Katso videolta Jari Sinkkosen vinkit kiusaamistilanteiden hoitamiseen.

7:29

Lähde: CBSNews

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.