Syöpään sairastunut nainen synnytti kaksoset – sai näiden 2-vuotispäivänä tietää, ettei parantuisi koskaan

Elämää kroonisen rintasyövän kanssa 11:34

Englantilainen Eilish Jennings sai rintasyöpädiagnoosin raskausviikolla 34. Hän synnytti terveet kaksoset, mutta kahden vuoden kuluttua syöpä palasi.

Yllä olevalla videolla Liisa kertoo kroonisesta syövästään!

Eilish Jennings sairastui syöpään raskaana ollessaan. Englantilaisnainen sai rintasyöpädiagnoosin raskausviikolla 34.

Jo neljän päivän kuluttua diagnoosista Jennings synnytti terveet kaksospojat, kertoo Mirror-lehti. Perheessä oli jo pieni tytär. Hoitojen aikana Jenningsiltä poistettiin molemmat rinnat.

Elämän pahin viikko

Maaliskussa 2018 pojat täyttivät kaksi. Samalla Jennings, 36, sai musertavia uutisia: syöpä oli palannut, eikä sitä voisi enää parantaa, vaan vain hoitaa.

– Saimme kaksosten toisena syntymäpäivänä tietää, että kyse on syövästä – meillä oli autossa kakku ja ympäri taloa oli ilmapalloja. Se oli kamalaa. Kaikki, mitä on tapahtunut, tuntuu tapahtuneen erityisenä päivänä. Se on outoa, Jenningsin mies Simon Hobson, 40, kuvaa.

– Viimeinen viikko on ollut elämäni pahin.

"Hoito voisi pitää syövän aloillaan"

Nyt Jennings haluaisi vain seurata lastensa kasvua mahdollisimman pitkään. Pari kerää joukkorahoitussivulla varoja syövän hoitamiseen.

– Hoito voisi pitää syövän aloillaan, on potilaita, jotka elävät pitkän, hyvän elämän. Mutta oikeasti haluan vain lisää aikaa, aikaa kauniiden lasteni Elisen, Billyn ja Tomin kanssa, ja tietysti Simonin kanssa, Jennings sanoo.

– En ole valmis jättämään lapsiani ilman äitiään.

Perheen tarina on koskettanut monia, ja he keräsivätkin Facebook-keräyksen avulla päivässä huikeat 26 000 puntaa.

Lue myös:

    Uusimmat