Syöpää sairastava Shannen Doherty toivoo elävänsä vielä muutaman vuoden, jotta hoidot ehtisivät kehittyä

Beverly Hills 90210 -sarjasta tutulla Shannen Dohertylla ei välttämättä ole enää montaa vuotta elinaikaa. 

Beverly Hills 90210 -sarjasta tuttu näyttelijä Shannen Doherty, 52, toivoo, että syövän hoitojen kehittyminen antaisi hänelle mahdollisuuden elää pidempään.

– Puhun aina siitä, että meidän on vain puristettava vielä kolmesta viiteen vuotta, ja sitten tulee T-soluhoito tai joku muu. Tulee olemaan paljon enemmän vaihtoehtoja, jotka antavat vielä viisi vuotta. Sitten noiden viiden vuoden aikana on koko joukko muita vaihtoehtoja, ja lopulta tullaan keksimään parannuskeino, Doherty kertoi 1. tammikuuta Let’s Be Clear -podcastissaan.

Dohertyn podcast-vieraana ollut syöpälääkäri Lawrence Piro käytti hevosurheiluvertausta kuvaillakseen, miten syöpäpotilaat voivat käyttää yhtä hoitoa odottaakseen toista uutta hoitoa.

– Sanon aina, että on tärkeää ajatella jokaista hoitoa hevosena hevoskilpailussa, kun halutaan ratsastaa jokaisella hevosella niin kauan kuin se ratsastaa, ja sitten ratsastetaan seuraavalla hevosella niin paljon kuin mahdollista. Toivotaan, että selviää muutaman kierroksen, ja sitten on kokonaan uusi joukko hevosia ratsastettavana, jotta kilpailu olisi paljon pidempi, hän sanoi.

Doherty aloitti podcastinsa marraskuussa 2023, jossa keskustellaan hänen sairauteensa liittyvistä aiheista. Uuden jakson hän julkaisee joka viikko. 

Dohertylla diagnosoitiin ensimmäisen kerran rintasyöpä vuonna 2015. Hänelle tehtiin rinnanpoisto ja hän sai kemoterapiaa sekä sädehoitoa. Hän ilmoitti syövän olevan remissiossa vuonna 2017, minkä jälkeen hän kertoi, että hänellä oli diagnosoitu terminaalinen rintasyöpä vuonna 2019. Terminaalivaihe tarkoittaa kuolemaan johtavan sairauden viimeistä vaihetta.

Kesäkuussa 2023 hän kertoi, että hänen syöpänsä oli tehnyt etäpesäkkeitä ja levinnyt luihin ja aivoihin aiemmin samana vuonna. Tammikuussa 2023 häneltä poistettiin aivoista kasvain. 

Doherty erosi aviomiehestään Kurt Iswarienkosta huhtikuussa 2023. He olivat naimisissa 11 vuotta. 

Doherty näytteli Beverly Hills 90210 -sarjassa Brenda WalshiaDohertyn on voinut nähdä myös sarjoissa Siskoni on noita ja Pieni talo preerialla.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat