Shannen Dohertyn Beverly Hills, 90210 -kollega avoimena syöpää sairastavan ystävänsä tilasta

Näyttelijä Shannen Dohertyn terminaalivaiheessa oleva rintasyöpä on levinnyt aivoihin. 

Näyttelijä ja Beverly Hills, 90210 -sarjasta tuttu Shannen Doherty, 52, kertoi 7. kesäkuuta Instagramissa, että hänen terminaalivaiheessa oleva rintasyöpänsä on levinnyt hänen aivoihinsa. Tuolloin jakamallaan videolla Doherty sai sädehoitoa päänsä alueelle ja kertoi, että tammikuussa tehty tutkimus paljasti etäpesäkkeen aivoissa. 

Nyt hänen Beverly Hills, 90210 -kollegansa ja ystävänsä Brian Austin Green päivitti näyttelijän tilaa E! Newsille. 

– Hän voi hyvin. Hän on sitkeä. Jos kenenkään, kenet tunnen, täytyy selviytyä sen (syövän) kanssa, niin hän selviää kaikesta tästä, Green kertoi. 

Dohertylla diagnosoitiin ensimmäisen kerran rintasyöpä vuonna 2015. Hänelle tehtiin rinnanpoisto ja hän sai kemoterapiaa sekä sädehoitoa. Hän ilmoitti syövän olevan remissiossa vuonna 2017, minkä jälkeen hän paljasti kolme vuotta myöhemmin, että hänellä oli diagnosoitu terminaalinen rintasyöpä. Terminaalivaihe tarkoittaa kuolemaan johtavan sairauden viimeistä vaihetta.

– Se on katkera pilleri nieltäväksi monella tapaa. Minulla on varmasti päiviä, jolloin sanon: Miksi minä. Ja sitten sanon: No, miksi en minä? Kuka muu? Kuka muu kuin minä ansaitsee tämän? Kukaan meistä ei ansaitse, hän sanoi Good Morning America -haastattelussa toisesta diagnoosistaan.

Doherty on dokumentoinut erilaisia ​​diagnoosejaan ja hoitojaan sosiaaliseen mediaan lisätäkseen tietoisuutta. 

– Toivon, että rohkaisen ihmisiä hakeutumaan mammografiaan, käymään säännöllisissä tarkastuksissa, päästämään eroon pelosta ja kohtaamaan kaiken, mitä edessäsi saattaa olla, hän kirjoitti.

Huhtikuun loppupuolella 2023 uutisoitiin Dohertyn eronneen aviomiehestään valokuvaaja Kurt Iswarienkosta 11 avioliittovuoden jälkeen.

Doherty näytteli Beverly Hills 90210 -sarjassa Brenda Walshia. Dohertyn on voinut nähdä myös sarjoissa Siskoni on noita ja Pieni talo preerialla.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat