Syöpää sairastava Janita Lukkarinen julkaisi tuoreen kuvan itsestään – kommenttikenttä täyttyy koskettavista viesteistä: "Olet jotain, mihin sanat eivät riitä"

Parantumatonta syöpää sairastava Janita Lukkarinen erikoishaastattelussa:"Toivon, että tähtipöly laskeutuisi tänne mun jälkeen ja jäisi elämään" 14:31
Janita Lukkarinen kertoo, kuinka syöpä näkyy hänen arjessaan.

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen sairastaa parantumatonta syöpää. Lukkarisen tuorein kuva on kerännyt valtavasti myötätuntoisia viestejä sosiaalisessa mediassa.

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen, 26, julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossahän poseeraa totinen ilme kasvoillaan. Kuvan ohessa hän on julkaissut sydän-emojin. Pian kuvan julkaisun jälkeen Lukkarisen seuraajat alkoivat jakaa sen kommenttikenttään myötätuntoisia ja koskettavia viestejä.

– Olet ajatuksissa joka päivä, koska jaksat kannustaa ja tsempata kaikkia vaikka itsellä vaikeeta. Voimahali ja jaksamisia. Hyviä ihmisiä on aivan liian vähän... Sinä olet jotain, mihin sanat eivät riitä, eräs seuraaja kommentoi.

– Olet kaunis ja herkkä, toinen seuraaja toteaa sympaattisesti.

– Sinun puolestasi on rukoiltu koko ajan, kolmas seuraaja kirjoittaa.

Lukkarinen kertoo pitävänsä kaikin voimin kiinni elämästä, vaikka hän sai vastikään synkän diagnoosin. Lukkarinen kertoi vastikään Seiska-lehden haastattelussa, ettei hänen imusolmukesyöpäänsä voida parantaa.


Lue myös:

    Uusimmat