Janita Lukkarisen kuolinilmoitus julkaistiin – isältä ja sisaruksilta koskettava kirjoitus: "Nyt ei enää satuta sanat ilkeät ihmisten"

2:16
Janita Lukkarinen menehtyi marraskuussa syöpään - katso tästä ote hänen viimeisestä haastattelustaan

Marraskuun lopulla menehtyneen Janita Lukkarisen kuolinilmoitus julkaistiin perjantaina Nurmijärven Uutisissa.

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarisen kuolinilmoitus julkaistiin Nurmijärven Uutisissa. Ilmoituksessa Lukkarisen isä ja sisarukset olivat kirjoittaneet koskettavan värssyn marraskuussa syöpään menehtyneen Lukkarisen muistoksi.

Vuoden 2012 Big Brother -kaudelta julkisuuteen ponnahtanut Lukkarinen oli kuollessaan vain 27-vuotias. Hänet siunattiin haudanlepoon joulukuun 19. päivänä Nurmijärvellä.

– Niin lyhyt oli meidän yhteinen aika, täysiä elit ja kaiken teit. Sydämissämme on päiviemme taika, vaikka ne osin mukanasi veit. Nyt ei enää satuta sanat ilkeät ihmisten, ei kivut ja tuskat sairauden. Pääsit matkaasi jatkamaan, kohti ääretöntä. Moni täällä jäi sinua kaipaamaan, rakkauttasi iätöntä, isän ja sisarusten värssy kuului.

Vuosien ajan syöpää sairastanut Lukkarinen sai viime vuonna kuulla, että syöpä oli levinnyt ja hoidot eivät enää tepsineet.

Hän nukkui ikiuneen 27. marraskuuta Terhokodissa. Lukkarisen elämän viimeinen yö meni turvallisesti oman äidin ja isän välissä.

– Janita nukkui meidän välissämme viimeisen yönsä. Keskustelimme kuoleman jälkeisestä elämästä, ja lohduttelimme häntä, isä kertoi viimeisistä hetkistä tyttärensä kanssa MTV Uutisille.

Lukkarisen äiti julkaisi aiemmin Instagram-tilillään oman muistokirjoituksensa tyttärelleen ja kertoi samalla tyttärensä kirjoittaneen myös hänelle koskettavan jäähyväiskirjeen ennen kuolemaansa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja