Janita Lukkarinen kirjoitti äidilleen koskettavan viestin ennen kuolemaansa – "Löydät mut aina sieltä, missä sä oot"

2:16
Janita Lukkarinen on kuollut – katso tästä ote hänen viimeisestä haastattelusta

Janita Lukkarinen kirjoitti äidilleen lohdulliset sanat ennen kuolemaansa. 

Janita Lukkarisen äiti julkaisi Instagramissa pitkän muistokirjoituksen tyttärelleen, joka menehtyi marraskuussa 27-vuotiaana syöpään.

Rakkaalle soturiprinsessalleni. Janita, Rakas Lapsi. Kiitos kaikista vuosista, jotka saimme Sinut luonamme pitää.Ikävä kasvaa päivä päivältä suuremmaksi. Et kuitenkaan ole poissa; kannamme Sinua ajatuksissamme ja sydämissämme ikuisesti .Olet kuiskaus tuulessa, lintujen laulu taivaalla, kevään ensi perhonen, olet vierivä kyynel Rakkaidesi poskella.Olet timantti hankien loistossa, auringonsäteen välke aallokossa.Olet kaunein enkeli ja kirkkain tähti.

Jaana-äiti kirjoittaa Instagram-julkaisussaan, että Janita oli lähettänyt hänelle jäähyväisviestin ennen kuolemaansa. Äiti kertoo, että palaa kerta toisensa jälkeen tyttäreltä samaansa viestiin.

Lupaan näyttäytyä kevään ensi valonsäteinä, moikata sua niin, että silmiäs siristät, leijailen myös luoksesi horroksen jälkeen ensiperhosena kauniina, sä kyllä mut tunnistat. Kesällä olen hymynä sun kasvoilla, kun aurinko häikäisee liikaa. Kun tulee lämmin kesäsade, pyydän sua ulos mun kanssani tanssimaan. Syksyn tullen kosketan sua tavoin tuulen, sanoakseni täällä mä olen, sua ikuisesti mä kuulen.

Talvella kesken lumimyräkän, työnnän sua eteenpäin, jotta kohti kevättä sun energiat vetävät, mutta nauti hangesta narskuvasta, sillä tulen sua vastaan, jätän jälkeni, en ihmisenä, vaan lintuna, tai jälkeesi kaikuna narskuvana.

Löydät mut aina sieltä, missä sä oot, koska takia teidän rakkaiden, jäin jumiin valoon, en lentänyt asti taivaaseen, vaan käännyin takas, jotta teitä mä suojelen.

Äiti on saanut paljon tukea ympärillensä viestin muodossa. 

– Voimia surun keskelle, seuraaja kirjoittaa. 

– Niin paljon voimia Jaana ja miten ihana teksti, toinen seuraajista kirjoittaa. 

Viimeinen leposija

Lukkarinen sairastui syöpään kesällä 2018, minkä jälkeen hän on kertonut sairaudestaan ja sen hoidosta avoimesti sosiaalisessa mediassa. 

Janita Lukkarinen tuli alun perin julkisuuteen vuonna 2012 osallistuttuaan Big Brother -tosi-tv-ohjelmaan.

Lukkarisen hautajaisten piti olla alkuperäisen suunnitelman mukaan 12. joulukuuta, mutta erikoisen testamenttiriidan vuoksi hautajaiset siirtyivät.

Lopulta Janita Lukkarinen siunattiin haudan lepoon Nurmijärvellä 19. joulukuuta.

– Janita siunattiin läheisten läsnä ollessa. Tämä on ollut henkisesti erittäin raskas päivä meille läheisille. Ainoa lohduttava tunne on ollut, että nyt tyttäremme sai viimein leposijan, isä kertoi murheellisena. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja