Mainos

Synkkä kesäviikonloppu vaatinut jo 15 kuolonuhria

Viikonlopun vietto on vaatinut jo ainakin 15 kuolonuhria eli enemmän kuin juhannuksen aikana. Helteisenä kesäviikonloppuna ei ole vältytty hukkumisilta, väkivallanteoilta eikä liikenneonnettomuuksilta.

Ainakin kahdeksan ihmistä on hukkunut eilisen ja tämän päivän aikana.

Länsi-Turunmaalla Lillandetin saaren ympäristöstä etsittiin iäkästä miestä sunnuntai-iltana. Mökkirannastaan uimaan lähteneen miehen omaiset huolestuivat, kun hänestä ei saatu havaintoa. Eloton mies löydettiin vedestä pelastushelikopterin avulla, mutta häntä ei saatu enää elvytettyä.

Keski-ikäinen marttilalaismies hukkui eilisiltana omassa rannassaan. Turun Sanomien mukaan mies oli nähty päivällä asentamassa laituria. Myöhemmin hänet löydettiin vedestä. Nopeasta ensiavusta huolimatta mies kuoli.

Etelä-Pohjanmaalla Töysässä iäkäs mies hukkui lähdettyään uimaan mökkirannasta eilisiltana. Eilen puolenpäivän maissa Pohjanmaalla Mustasaaressa kadonnut mies löytyi hukkuneena myöhemmin iltapäivällä. Eilen menehtyi myös noin 50-vuotias mies Kivijärvellä Luumäellä. Hän oli hypännyt veneestä veteen eikä enää noussut pintaan. Iäkäs mies hukkui niin ikään Luumäellä, kun hän oli ollut uimassa Moitjärvellä.

Lisäksi eilen sukeltamassa ollut nuori mies löytyi menehtyneenä Porkkalan edustalta Kirkkonummella. Onnettomuuden syy ei ole vielä tiedossa. Tänään Porvoossa Kokonniemen maauimalassa hukkui uimassa ollut mies.

Liikenteessä on viikonlopun aikana kuollut ainakin kaksi ihmistä. Eilen inarilainen 19-vuotias nainen kuoli auton suistuttua tieltä Inarissa aamuyöstä. Viime yönä poliisia pakoon ajanut mies kuoli ulosajossa Joensuussa.

Kaksi henkilöä on kuollut myös väkivallan uhrina, toinen Tampereella ja toinen Satakunnassa Kankaanpäässä. Noin 70-vuotias mies kuoli väkivaltaisesti Tampereella Turtolan kaupunginosassa viime yönä. Poliisi on ottanut kiinni asunnossa olleen avioparin.

Kankaanpäässä 19-vuotias mies ammuttiin kuoliaaksi Niinisalon keskustassa viime yönä. Surma tapahtui omakotitalossa, jossa oli koolla kymmenkunta 15-20-vuotiasta nuorta.

Kolmekymppiset mies ja nainen kuolivat tulipalossa Helsingin Konalassa eilisaamuna. Pelastuslaitos löysi palavan asunnon lattialta kuolleen naisen. Asunnossa ollut mies oli paennut liekkejä hyppäämällä alas parvekkeelta. Hän kuoli myöhemmin sairaalassa.

Perjantai-iltana salama iski miehen kuoliaaksi Ilmajoella. Onnettomuus sattui Rengonharjun lentokentän parkkialueella

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.