Sviitti ei ollut ihan sitä, mitä voisi kuvitella – hotellivieras äimistyi: "Tämä minua sitten odotti..."

Suomalaishotelliin avattiin vain aikuisille tarkoitettu kerros 1:03
Suomalaishotelliin avattiin vain aikuisille tarkoitettu kerros.

Hotellivieraan hämmästys oli suuri, kun hänet ohjattiin nukkumaan "kokoushuoneeseen".

Eoin Carriganin oli tarkoitus nousta lentokoneeseen Chicagon O'Hare-lentokentältä, mutta kun hänen lentonsa peruttiin, miehen piti jäädä Comfort Inn -nimiseen hotelliin yöksi, kertoo Fox News.

Perinteisen standard queen -huoneen sijaan vastaanoton työntekijä kertoi Eoinille tämän majoittuvan Boardroom-sviittiin. Boardroom-nimi viittaa kokoushuoneeseen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Ajattelin itsekseni, että 'outo nimi', tämä minua sitten odotti, Eoin nauraa Twitter-julkaisussaan, jonka yhteydessä julkaisi kuvan kyseisestä sviitistä.

Todellinen kokoushuone

Nimi antoi todella osviittaa huoneesta, sillä keskellä sviittiä komeili kokouspyötä tuoleineen. Omituisen näystä teki taustalla komeileva parisänky.

Erikoinen näky keräsi kymmeniä tuhansia tykkäyksiä. Monet jakoivat omat vastaavat kokemuksensa.

"Muistuttaa minua tästä."Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tätä huonetta minulle tarjottiin Ottawan Westinissä muutama viikko sitten, kun minulle ei ollut vapaita huoneita. Ei suihkua, mutta ainakin 12 hengen kokouspöydän päässä oli auki rullattava parisänky."Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kyllä, mutta oletko koskaan käynyt Holiday Innin poreamme-sviitissä Richmondissa, Indianassa?"Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat