Suvi Pitkänen ja Marko-rakas selättivät suhdekriisin – yllätyskihlat: "Hän on mulle täydellinen mies"

Suvi Pitkänen ja Marko Sompi olivat taannoin asumuserossa. Pariskunta sai kuitenkin selätettyä suhdekriisin. 

DJ:nä ja tosi-tv-tähtenä tunnettu Suvi Pitkänen on mennyt kihloihin puolisonsa Marko Sompin kanssa. Pitkänen kertoi asiasta Instagram-tilillään. Hän julkaisi kuvan, jonka taustalla soi Lana Del Reyn  Young and Beautiful -kappale. Kuvan yhteyteen on kirjoitettu kappaleen sanat. 

– Rakastatko minua silloinkin, kun en ole enää nuori ja kaunis? Rakastatko minua sillonkin, kun minulla ei ole enää kuin kipeä sieluni? Tiedän, että rakastat. Siksi sanoin kyllä, Pitkänen kirjoittaa.

Jos et näe päivitystä, voit katsoa sen tästä

Pitkänen kirjoittaa Instagram Tarinoissa, että Sompi on hänelle täydellinen mies. 

– Se rakastaa mua just tällaisena kuin olen. Kestää sen, että välillä (usein) mennään nollasta sataan asiassa kuin asiassa ja liian usein mennään tunne edellä. 

Asumusero 

Pitkäsellä ja Markolla on yksi yhteinen lapsi, 3-vuotias Sofiel. Pitkäsellä on aiemmasta suhteesta Teppo Säkkisen kanssa ala-asteikäinen Safina

Pitkänen paljasti syyskuussa, että hän oli kesällä asumuserossa Sompin kanssa. 

Hän kommentoi syyskuussa MTV Uutisille, että heidän suhteensa ei voi hyvin. 

– Meillä on ollut Markon kanssa tosi vaikeaa viime aikoina. Suhteemme on ollut pause-tilassa ja ennen Selviytyjien kuvauksia puhuimme erosta, hän kommentoi. 

Tuolloin he eivät olleet tehneet lopullista päätöstä suhteen jatkosta.

– Olimme asumuserossa kesällä, mutta en hankkinut virallisesti omaa asuntoa. Kuvausreissun jälkeen palasin takaisin kotiin. Nämä ovat hankalia juttuja, kun kyse ei ole vain meistä – meillä on kuitenkin yhteinen lapsi, Pitkänen kommentoi tuolloin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja