Suvi Pitkänen biletti rankasti viime kesänä suhdekriisin aikana – hyppy tuntemattomaan auttoi oivaltamaan tärkeän asian

Suvi Pitkänen ja Marko Sompi olivat viime kesänä asumuserossa. Matka Selviytyjiin auttoi oivaltamaan uraorjentoitunutta naista elämässään. 

DJ:nä ja yrittäjänä tunnetulla Suvi Pitkäsellä oli takanaan hillitön bileputki, kun hän saapui muiden julkkiskisaajien kanssa Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksiin Tornion erämaahan. 

Metsässä oleminen oli Pitkäselle täysin vierasta. Teltassa hän on nukkunut viimeksi lapsena.

– Näin jälkikäteen mietittynä hoidin valmistelut hiton huonosti, en valmistautunut fyysisesti enkä henkisesti. Harvemmin kadun asioita jälkikäteen, mutta tämä on sellainen asia, mikä minua harmittaa, Pitkänen toteaa MTV Uutisille Selviytyjät-ohjelman etäpressitilaisuudessa.

Asumusero

Pitkänen alkoi juhlia, ja bileputken syynä olivat henkilökohtaisen elämän vastoinkäymiset. 

– Korona rokotti kaikki työt ja se on aika kova pala tällaiselle työnarkomaanille. Olin suunnitellut uutta uraa ja se vedettiin minulta pois, se oli minulle liikaa. Tämä alkoi vaikuttaa myös parisuhteeseeni ja alkoi tulla isoja ongelmia. Hoidin huonoa oloa täysin väärällä tavalla.

– Selviytyjät teki tosi hyvää, sillä ilman sitä en olisi lähtenyt yksin mietiskelemään elämääni. Sillä oli tosi positiivinen vaikutus.

Kriisi selätetty

Metsässä, vailla mitään mukavuuksia, Pitkänen oppi ymmärtämään, mitä ihminen oikeasti tarvitsee.

– Ihminen tarvitsee toista ihmistä ja yksinkertaisia asioita. Olen ollut aina todella päämäärätietoinen ihminen ja minulla on ollut aina jokin tavoite. Tavoitteen saavutettua, juoksen jo toista kohti. Vaikka kliseeltä kuulostaa, niin tajusin, että minulla on jo kaikki, mitä todellisuudessa tarvitsen.

Kuvauksista palattuaan Sompi ja Pitkänen alkoivat selvittää asioitaan.

– Kun tulin kuvauksista, minulle tuli kulttuurisokki. Kummallekin oli selvää, että haluaa olla toisen kanssa, mutta se ei ollut niin helppoa ja yksinkertaista. Saimme lopulta selvitettyä asiamme ja menimme marraskuussa kihloihin.

Pariskunta suunnittelee yhteistä tulevaisuutta ja häitä.

– Tarkoituksena olisi mennä naimisiin vuonna 2022. Nyt voin sanoa, että meillä on aidosti kaikki hyvin. Tuolla kriisillä oli varmasti tarkoituksensa.

Pitkäsellä ja Sompilla on yksi yhteinen lapsi, 3-vuotias Sofiel. Pitkäsellä on aiemmasta suhteesta Teppo Säkkisen kanssa ala-asteikäinen Safina

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja