Suurtapahtuma lähestyy – vuosi sitten Schwarzenegger sekoitti Helsingin

Nordic Business Forum tuo torstaiksi ja perjantaiksi Helsinkiin nimekkäitä kansainvälisiä vaikuttajia. Viime vuonna talousseminaarin vetonaula oli toimintaelokuvien tähti Arnold Schwarzenegger.

Iso-Arskanakin tunnettu entinen kuvernööri ja kehonrakentaja muistutti esiintymisessään vision ja tekemisen nälän merkitystä menestymiselle.

Businesstapahtuman yhteydessä MTV Uutisille antamassaan erikoishaastattelussa nyt 68-vuotias Schwarzenegger puhui luovuuden merkityksestä.

- Ei ole väliä, ollaanko Suomessa, Itävallassa vai Yhdysvalloissa. Kun taloudella menee huonosti, täytyy olla entistä luovempi. Ei voi vain odottaa, että joku aukaisisi sinulle ovia. Sinun täytyy itse olla hyvin aktiivinen, itävaltalaistaustainen vaikuttaja sanoi vuosi sitten.

Yleisön energia yllätti

Tapahtuman järjestäjien mukaan Schwarzenegger oli jopa yllättynyt yleisön energisestä tunnelmasta.

Toimintaelokuva- ja poliitikon uransa ohella Schwarzenegger on opiskellut tutkinnon liiketaloudesta ja kansainvälisestä liiketoiminnasta Wisconsinin yliopistossa.

Nordic Business Forumin tämän vuoden nimekkäimpiä esiintyjiä ovat shakkilegenda Garri Kasparov, media-alan suurvaikuttaja Arianna Huffington Yhdysvalloista ja suositun liikuntasovelluksen perustaja Mette Lykke Tanskasta.

Aiempina vuosina seminaareissa ovat esiintyneet muiden muassa brittiliikemies Richard Branson, jalkapalloseura Manchester Unitedin entinen manageri Alex Ferguson, Yhdysvaltojen entinen varapresidentti Al Gore ja General Electric -yhtiön entinen johtaja Jack Welch.

 Parhaita paloja voi seurata myös suorana MTV Uutisten nettisivuilla suorana ja tallenteina.

Nordic Business Forum huikea kasvutarina 8:42

MTV Uutiset seuraa Nordic Business Forumia tiiviisti myös Twitterissä. Toimittajat Antti Mälkönen ja Salla Vuorikoski raportoivat koko päivän omilla tileillään - lisäksi voit seurata kaikkia #nbforum2015-twiittejä.

Katso myös, miten Kauppalehdessä nähdään tapahtuma: 

Lue myös:

    Uusimmat