Mainos

Huippupuhujat valtaavat messukeskuksen – MTV:n vieraana skeittilegenda Tony Hawk

MTV on mediakumppanina neljättä vuotta Pohjoismaiden merkittävimmässä liike-elämän tapahtumassa Nordic Business Forumissa.

Huippupuhujien haastatteluja ja keskusteluja välitetään MTV Uutisten sivuilla koko tapahtuman ajan.

Nordic Business Forum järjestetään 6.-7.10. Helsingissä. MTV:n ja tapahtuman pitkän yhteistyön taustalla on molempien halu tukea suomalaista liike-elämää ja media-alaa.

Seminaarissa on kansainvälisiä huippupuhujia, kuten markkinoinnin bestseller-kirjailija Seth Godin, yksi maailman parhaimmista ammattilaisskeittaajista Tony Hawk, menestyksekkäänTiikeriäidin taistelulaulu -kirjan kirjoittaja, professori Amy Chuan sekä Twitter-palvelun entinen toimitusjohtaja Dick Costolo.

Teemat ja keskustelut kootusti MTV.fi -sivustolla

MTV seminaarin mediakumppanina välittää mtv.fi/nbf -sivustolla tilaisuuden kiinnostavimmat keskustelut ja haastattelee nimekkäimmät puhujat omalla MTV Live Stage -lavalta.

MTV:n uutisankkuri Peter Nyman juontaa tapahtumassa MTV Live Stagen ohjelmaa, joka on nähtävissä suorana MTV Katsomo –palvelussa. Nyman on osallistunut tapahtumaan jo useampana vuonna peräkkäin ja pitää sitä todella innostavana.

– Odotan tapahtumaa todella innostuneena. Se on paikka, jossa kuulee tuoreinta tietoa bisnesmaailmasta, menestyneiden yritysten ja ihmisten tarinoita ja paljon hyviä vinkkejä. Tällaisena vaikeana aikana tapahtuma antaa Suomessakin uskoa siihen, että ideoita ja osaamista löytyy. Koko tapahtuma on rakennettu hienosti nuorten ihmisten ja heidän innostuksensa varaan.

Nyman haastattelee tapahtumassa muun muassa Tony Hawkia, joka on yksi menestyneimpiä skeittaajia ja on kehitellyt siihen liittyviä pelejä.

– Itse en ole skeittisukupolvea, mutta on todella jännittävä tavata yksi alan suurista nimistä. Odotan kovasti kuulevani, miten mies on onnistunut rakentamaan menestyvän uran skeittauksen jälkeen, Nyman sanoo. 

Nymanin vieraina seminaarin pääpuhujista ovat muun muassa Tony Hawk, Amy Chua, Dick Costolo, yksi Pixar-tuotantoyhtiön perustajista Ed Catmull ja markkinoinnin professori Scott Galloway. Tämän lisäksi keskusteluissa mukana liuta suomalaisen yritysmaailman päättäjiä ja vaikuttajia.

Torstaina kello 14.10 alkaen voit seurata livelähetystä alla olevasta liveikkunasta, osoitteesta mtv.fi/nbf tai MTV Katsomosta. Ensimmäisenä lavalle nousevat Alf Rehn ja Scott Galloway.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja