Real Madridin supertähti hyökkää Huuhkajien kimppuun – Jose Mourinho suree laiskuutta: "Voit vain kuvitella, jos hän olisi huippuammattilainen"

6:45
Tulosruutu: Belgia pelasi Suomelle sopivan tuloksen torstaina, kun se voitti Parkenilla Tanskan maalein 2-1.

Huuhkajien jatkopaikan tiellä on maanantai-iltana tukku Belgian supertähtiä, joista yksi on Real Madridin hyökkääjä Eden Hazard, 30. Kaikki tuntevat Hazardin potentiaalin, jota hän ei ole kuitenkaan pystynyt ulosmittaamaan enää vuosiin. Hyökkääjää valmentanut Jose Mourinho uskoo tietävänsä syyn.

Chelseassa Mourinhon silmien alla loistanut Hazard lukeutuu huippukunnossa ollessaan maailman terävimpien tuloksentekijöiden joukkoon.

Lontoon vuosien loistosta ei ole kuitenkaan ollut jälkeäkään sen jälkeen, kun Hazard siirtyi sadan miljoonan euron siirtosummalla Real Madridiin kesällä 2018. Milloin syyt ovat löytyneet loukkaantumisista, milloin väitetystä ylipainosta ja laiskuudesta.

– Totuus on, että näet hänessä uskomattoman pelaajan, mutta kamalan harjoittelijan. Voit vain kuvitella, mitä hän voisi olla, jos hän harjoittelisi supertähden asenteella, Mourinho sanoi talkSPORT-sivuston haastattelussa.

– Loppujen lopuksi hän on uskomaton poika, joka rakastaa perhettään. Hän ei näytä kuuluvan tämän sukupolven pelaajiin. Hän on erittäin hiljainen ja täysin keskittynyt perheeseensä, lapsiin, vanhempiin, hiljaiseen elämään.

Mourinhon mukaan Hazard menee harjoituskentälle joka aamu, mutta ei ahkeroi siellä järin paljon.

– Et näe hänestä kentällä sen viikon työskentelyn tulosta. Näet vain hänen lahjakkuuteensa.

– Hän on tällainen uskomaton pelaaja. Voit vain kuvitella, jos hän olisi huippuammattilainen.

Hazardin siirtyessä Real Madridiin monet odottivat hänen nousevan samaan kategoriaan Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon kanssa. Niin hurjaa oli jälki Chelseassa ollut. Myös Mourinho uskoi Hazardin taistelevan Espanjassa pian maailman parhaan pelaajan palkinnosta.

– Mitä tulee häneen fyysiseen kuntoonsa ja nopeuteensa, hän voisi olla huolellisesti harjoitellessaan paljon parempi pelaaja. Nyt näet hänessä vain lahjakkuuden, joka kantoi Edenin tähän pisteeseen.

Tällä kaudella kaikki kilpailut huomioiden Madridissa neljä maalia tehnyt Hazard on tullut Belgian molemmissa EM-otteluissa vaihdosta kentälle.Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja