Mainos

Suudelma tappoi kanadalaistytön – poikaystävä ei tiennyt vakavasta pähkinäallergiasta

Kanadan Montrealissa 20-vuotias nainen kuoli allergiseen reaktioon suudeltuaan poikaystäväänsä. Asiasta uutisoi Independent-lehti.

Poikaystävä oli juuri syönyt maapähkinävoileivä. Tyttö ei ollut ehtinyt kertoa pojalle kärsivänsä vakavasta pähkinäallergiasta, kertoo tytön äiti.

Äiti on puhunut vuonna 2012 tapahtuneen kuolemantapauksen jälkeen allergioiden vaaroista ja ensiavusta. Hän toivoo allergikkojen kantavan aina mukanaan ranneketta, joka kertoo sivullisille vakavasta allergiasta, sekä lääkeruiskua, joka auttaa allergisen reaktion anafylaktiseen shokkiin.

Äidin mukaan jo toinen näistä välineistä olisi voinut pelastaa hänen tyttärensä hengen.

Tyttö sai reaktion illalla, kun oli menossa nukkumaan. Poikaystävä oli syönyt iltapalaksi maapähkinävoileivän, harjannut hampaansa, ja suudellut tyttöystäväänsä.

Vain minuuttien jälkeen nuori nainen kärsi jo hengenahdistuksesta, mutta hänen astmasuihkeensa ei toiminut eikä hänellä ollut lääkeruiskuaan mukana.

Ambulanssi tuli paikalle kahdeksan minuuttia poikaystävän soittaman hätäpuhelun jälkeen, mutta naista ei enää pystytty pelastamaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.