Susanna Ruotsalainen erosta: Pohjalla on käyty

Ex-mäkikotka Matti Nykäsestä eronnut Susanna Ruotsalainen alkaa pikku hiljaa toipua erosta täysillä.

Matti Nykäsen ja Susanna Ruotsalaisen häitä oli tarkoitus tanssia kesällä 2013, mutta toisin kävi. Nykäsen ja Ruotsalaisen rakkaus alkoi heinäkuussa 2010, kun he kohtasivat Jyväskylän MM-rallissa. Salamarakkaus eteni pikavauhtia ja pariskunta vaihtoi kihlasormuksia jo uutena vuotena. Häät ovat olleet jo suunnitteilla, kunnes pari erosi alkuvuodesta.

Keskiviikkona Storyvillen puistoterassin avajaisiin saapunut Ruotsalainen kertoo voivansa olosuhteisiin nähden hyvin ja ammentavansa nyt energiaa kesästä. Hiljattain Los Angelesissa lomaillut Ruotsalainen aikoo jaksaa puurtaa töiden parissa läpi kesän. Naisen ptiää kiireisenä yhdessä Tua Tikkasen kanssa perustama lahjapalveluliike. MTV3.fi tiedusteli Susannalta vointia laajalti otsikoissa olleen erorumban jälkeen.

– Täytyy sanoa, että olen ollut niin pohjalla, kun vain voi olla. Huonosti voidessani olen tiennyt, että vielä tulee se päivä, kun voin hyvin. Päivä päivältä tulee lisää voimia. Eikä haittaa, että kesä ajottuu tähän ajankohtaan, se piristää. Päivä päivältä vahvistun, Susanna vakuuttaa reippaasti.

Eron keskellä monet masentuvat ja laihtuvat, mutta Susanna vakuuttaa pyrkineensä syömään kuten ennen.

– Moni luulee, että olen laihtunut, mutta se johtuu varmaan vain siitä, että lihakseni ovat pienentyneet. Nyt kun en ole ollut niin aloillani niin en ole ehtinyt käydä kuntosalilla.

Susanna kertoo, ettei hän ole vähään aikaan ollut yhteydessä Mattiin. Matti puolestaan kuvaili aiemmin MTV3.fille, että olisi valmis ottamaan Susannan takaisin. Susanna ei kuitenkaan halua lähteä spekuloimaan mahdollisella yhteenpaluulla.

– Tulevaan on vaikea sanoa mitään, hän toteaa.

Aiotko olla yhteydessä Mattiin?

– En tiedä, eiköhän me jonain päivänä voida olla yhteydessä, aika näyttää.

Hyvinvoivana kesäisestä illasta nauttinut Ruotsalainen käänsi katseet terassilla. Millaiselta Susannalta tuntuisi tässä vaiheessa ajatus siitä, että hän lähtisi tapailemaan miehiä ja rakentamaan mahdollisesti uutta suhdetta?

– Olo ei ole vielä niin eheä, että voisi katsella miehiä. Vielä ei ole sen aika. Nämä asiat pitää käsitellä rauhassa ja olla ensin itse sinut asian kanssa. Se on oikeutettua toisellekin osapuolelle, että on itse käsitellyt asian.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat