Susanna Ruotsalainen: Ei kiirettä naimisiin

Susanna Ruotsalainen kertoo, ettei hänellä ja Matti-rakkaalla ole sovittuna ajankohtaa naimisiinmenosta.

Matti Nykäsen kihlattuna ja televisiosta tunnettu Susanna Ruotsalainen iloitsee vapaa-ajasta. Alkusyksy sujui tiiviisti kunnallisvaalikampanjoinnin merkeissä, mutta vaalien jälkeen hän on ehtinyt ottaa rauhallisemmin.

Ruotsalainen pyhitti torstai-illan ystävilleen ja saapui Jyväskylästä Helsinkiin Matti-rakkaan kannustamana. Parisuhde kotipuolessa kukoistaa.

– Matin kanssa menee oikein hyvin. Hän minut tänne saikin. Hän sanoi, että lähde nyt moikkaamaan kavereita ja käymään muuallakin kuin kotosalla, Jyväskylässä ja keikoilla. Hän sanoi, että tekee hyvää nähdä ystäviä, Susanna Ruotsalainen kertoo MTV3.fille Funky Ladyn ja Férrerin 20-vuotisjuhlanäytöksessä.

Ruotsalaisen ja Nykäsen parisuhteessa ei ole hoppua eteenpäin. Kosintaa ei ole toistaiseksi suunniteltu, vaan se saa tapahtua spontaanisti ajan myötä.

– Matti minua leikillään vähän kosii, mutta katsellaan ihan rauhassa. Ei tässä ole mitään kiirettä. Minusta se on hienoa, että olemme menneet tässä maltilla. Sitten, kun se hetki tulee, niin se tulee, mutta emme ole sitä vielä suunnitelleet. Ei meillä ole tarkkaa päivämäärää mistään, Ruotsalainen pohtii.

Susannan mielestä naimisiinmenolla on enemmänkin symbolinen merkitys. Pari aloitti seurustelun muutama vuosi sitten ja kihlautui tammikuussa 2010.

– Haluan kyllä naimisiin. Haluan olla prinsessa yhden päivän, tosin Matin seurassa tunnen oloni prinsessaksi joka päivä, hän kertoo onnellisena.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat