Susanna Laineen uusi aluevaltaus sai lämpimän vastaanoton faneilta: "Nyt olet siirtynyt puoli seiskasta puoli kasiin"

1:15
Puoli seitsemän -ohjelman jättänyt Susanna Laine hyppää Salkkareihin – paljastaa videolla, miksi päätti lähteä mukaan suosikkisarjaan

Susanna Laine on saanut valtavan määrän positiivista palautetta Salatut elämät -pestistään.

Salkkarit-fanit kokivat torstaina auvoisen yllätyksen, kun Puoli seitsemän -ohjelmasta tutun Susanna Laineen kerrottiin olevan uusi näyttelijä sarjassa. Katsojat ovat ottaneet uutisen iloisesti vastaan.

Laine julkaisi asiasta päivityksen. 

– Salkkareista soitettiin: Pääsetkö keväällä näyttelemään sarjaan? Tottakai. Saas nähdä kuinka flikan käy! Oon näytellyt aiemmin oikeastaan vaan teatterissa ja muutamia kohtauksia kameran edessä, olen sillä tavalla uuden haasteen edessä. Hauskaa, hän kirjoittaa päivityksensä yhteyteen. 

Päivitys on kerännyt kommenttitulvan. 

– Aivan mahtavaa! Laulaja Mira Luoti kirjoittaa. 

– Pitää alkaa katsomaan. Onnea uuteen aluevaltaukseen, Miss Suomi Alina Voronkova kirjoittaa.

– Wau, juontaja Tuija Pehkonen kirjoittaa. 

– Joku kommentoi jossain osuvasti, et siirryt nyt puoli seiskasta puoli kasiin, kommenteissa lukee. 

– Oi! Huippua! Siellä on ihana työyhteisö sua odottamassa, näyttelijä Ronja Alatalo kirjoittaa. 

– Hienoa. Salkkareiden katsojamäärä nousee hurjasti, vähintään Puoli Seitsemän -ohjelman katsojamäärän verran, eräs seuraajista kirjoittaa. 

Paljon työtarjouksia

Laine kertoi MTV Uutisten haastattelussa saaneensa syksyn aikana runsaasti erilaisia työtarjouksia Puoli seitsemän -ohjelmasta lähdettyään. Tarjouksista monet ovat olleet töitä näyttelijänä. 

Laine kuvaili haastattelussa olevansa onnellisessa tilanteessa, kun häntä pyydetään moneen mukaan. Vaikka teatterit ja musikaalit ovat hänelle erityinen sydämen asia, tuntuu tässä maailmantilassa kuitenkin kameran edessä näytteleminen parhaimmalta vaihtoehdolta. 

Salatut elämät kiehtoo Lainetta erityisesti sen puolesta, että hän palaa halusta saada tietää, kuinka vuosikausien saatossa valtavan suosion keränneen sarjan tuotanto todella toimii. 

– Mua ihan toimittajana kiinnostaa tämä koko koneisto, että miten tätä tehdään ja millainen prosessi tämä on. Ja tietysti tässä saa näyttelijänä valtavasti minuutteja. Monesti kun Suomessakin sarjoja ja leffoja tehdään aika nopeasti, niin tässä pääsee tekemään ja harjoittamaan sitä asiaa kunnolla, kun sitä tehdään viikosta toiseen. Pääsee kunnolla tekemään ja oppii sit, hän kertoi haastattelussa. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja