Puoli Seitsemän -ohjelmassa lopettava Susanna Laine haikeana – sai työpaikaltaan myös ystävän: "Mun tulee eniten ikävä sinua"

10:39
Susanna Laine paljastaa hakeneensa lukion jälkeen laulajaksi Savonlinnan oopperajuhlille: "Minussa on aina ollut sellaista pohjalaista yritteliäisyyttä"

Mikko Kekäläinen saa aisaparikseen Ella Kannisen. 

Toimittaja Susanna Laine nähdään perjantaina (30.10.) viimeistä kertaa Puoli Seitsemän -ohjelmassa. Hän muisteleekin nyt yhteistä taivaltaan aisaparinsa Mikko Kekäläisen kanssa sosiaalisessa mediassa. 

– Kekäläinen! Mun tulee eniten ikävä sinua. Susta on vuosien saatossa tullut mun elämän yksi merkittävimmistä ihmisistä, ystävistäni. Jokaisena aamuna on ollut hieno lähteä töihin, koska olen päässyt sun kanssa seikkailuun. Ollaan koettu niin paljon unohtumattomia hetkiä ja saavutettu jotain mitä ei uskallettu edes haaveilla.  Laine kirjoittaa julkaisemaansa Instagram-päivitykseen. 

Laine ylistää myös aisaparinsa ammattitaitoa. Hän toteaa Puoli Seitsemän -ohjelman olevan paras juurikin Kekäläisen ansiosta. 

– Oot mun mielestä Suomen paras juontaja. Harvinaisuus, jonka voi heittää ihan mihin vaan ja loistat! Hämmästyn edelleen joka päivä sun monipuolisuudesta ja taidoistasi ja sen lisäksi pidät omiesi puolta viimeiseen piirtoon ja laitat ihmiset ympärilläsi loistamaan! Oot ollut paras kollega ja opastaja tällä matkalla. 

Kekäläinen saa työparikseen nyt Ella Kannisen, joka aikoinaan perehdytti Laineen ohjelman saloihin.

– Seuraan herkeämättä sun matkaa nyt Ella Kannisen kanssa  ja tiedän että taas lähtee. Oot parasta. Kiitos Mikko, Laine ylistää. 

Lokakuusta lähtien Laine nähdään jälleen MTV3-kanavalla Tuttu Juttu Show’n puikoissa yhdessä Timo Koivusalon kanssa.
Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja