Surullisin nettihuutokauppa ikinä? Käyttämätön häämekko etsii uutta kotia

Mitä sinä tekisit vanhalle hääpuvullesi? Tämä mekko etsii kotia ankean tarinan kera.

Mitä sinä tekisit vanhalle hääpuvullesi? Moni säilyyttä tai jopa tuunaa hääpuvustaan kauniin mekon, joka muistuttaa rakkaudentäyteisestä päivästä. Mutta entä, jos mekko ei koskaan selvinnyt alttarille asti?

Daily Mail kertoo tarinan morsiamesta, joka myy hääpukuaan eBay-nettihuutokaupassa.

Mekko kertoo myynti-ilmoituksessa itse surullisen tarinansa: sen piti päästä juhla-asuksi City Halliin New Yorkissa ja olla 1960-luvun teemajuhlien tähti.

– Hän (omistajani) uskoi, että olisin se mekko, jota hän muistelee hymyillen. En olisi muotimoka, jota hän häpeää. Siinä hän on oikeassa, mekko kertoilee.

– Kun saavuin hänen kotiinsa, minut pidettiin laatikossa, jotten menisi pilalle. Sitten hän erosi.

Ilmoituksen mukaan mekko on otettu laatikosta vain myyntikuvia varten, koska mekon omistaja ei kestä nähdä muistutusta häistä, joita ei tullutkaan.

– Hän haluaa myydä minut. Ei välttämättä morsiamelle, vaan ihmiselle, joka antaa minulle ansaitsemani kodin, mekko toteaa.

Muotiluomuksella on jo useita ostajaehdokkaita, joten ehkä tämäkin tarina päättyy onnellisesti.

Tarina ei aina ole surullinen

Nettihuutokaupasta löytyy myös muita hääpukuja, joita ei koskaan ole käytetty. Siinä missä hääpukuja yleensä mainostetaan upeilla hääkuvilla ja kehuilla, joita puvusta on saatu, myös käyttämättömyys voi olla myyntivaltti.

– Pukua ei ole koskaan käytetty, mutta tarina ei ole surullinen. Tyttäreni vaihtoi hääpaikkansa Floridaan ja osti kevyemmän mekon, sinisestä hääpuvusta kerrotaan.

– Ostin hääpuvun, mutta tulin raskaaksi, eikä se enää mahdu! Valkeasta, hihallisesta luomuksesta sanotaan.

– Ostin tämän mekon syyskuisia häitä varten, mutta löysin toisen mekon, joka on "se oikea", sanotaan laahuksellisesta pitsiluomuksesta.

Haaveiletko hääpuvusta? Katso video!

Lähteet: Daily Mail, eBay

Lue myös:

    Uusimmat