Supertähti Tom Bradylta uusi aluevaltaus

Tom Brady lentoyhtiön palvelukseen 0:50
Tom Bradylla on uusi työ lentoyhtiössä.

Uransa lopettanut amerikkalaisen jalkapallon supertähti Tom Brady on pestattu lentoyhtiön palvelukseen.

Brady, 46, on nykyään Delta airlinesin strateginen neuvoja. Supertähden työnkuvaan kuuluu työskentely yhtiön yli 90 000 työntekijän koulutuksen parissa. Sen lisäksi Brady toimii Delta-lentoyhtiön mainoskasvona.

Brady ei ole suinkaan ensimmäinen julkkis, joka on pestattu samankaltaisiin tehtäviin. Laulaja Alicia Keys toimi teknologiayhtiö Blackberryn luovana johtajana vuonna 2013. Laulaja Lady Gaga oli samalla tittelllä Polaroidin leivissä muutaman vuoden. Vuonna 2019 urheilujätti Adidas teki sopimuksen  laulaja Beyoncen kanssa, ja yhteistyö kesti tähän vuoteen asti.

Tom Brady pelasi ammattilaisena tämän vuoden helmikuuhun saakka. Hän voitti huimat seitsemän Super Bowlia eli NFL:n mestaruutta. Kuusi niistä tuli New England Patriotsin riveissä ja viimeinen vuonna 2021 Tampa Bay Buccaneersin pelinrakentajana.

NFL-kausi alkaa Suomen aikaa 3.20 perjantaina 8.9. ottelulla  Kansas City Chiefs–Detroit Lions. Kausi on ensimmäinen pitkään aikaan, kun Brady ei ole mukana. Pelejä voit seurata C Moressa. 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat