Superlahjakkuus jätti Sergio Ramosin tapaamisen väliin – suuttui suosikkiseuransa tähden kohtelusta Mestarien liigan finaalissa

Real Madrid yritti houkutella nykyään Liverpoolin riveissä pelaavaa Harvey Elliottia riveihinsä huonolla menestyksellä. 

Maailman parhaat jalkapalloseurat kilpailivat kesällä 2019 saadakseen englantilaisen Harvey Elliottin sopimuspelaajakseen. Mukana kisassa oli sellaisia huippuseuroja kuin PSG, Manchester City, Chelsea ja Real Madrid.

Elliott oli vapaa lähtemään mihin seuraan tahansa Fulhamista. Hänestä oli tullut Wolverhamptonia vastaan toukokuussa 2019 Valioliigan historian nuorin pelaaja: ikää oli vain 16 vuotta ja 30 päivää.

Real Madrid oli yksi seura, joka halusi esitellä toimintaansa. Madridin edustaja kysyi stadionkiertueen aikana, haluaako Elliott tavata Sergio Ramosin, seuran pitkäaikaisen ja kiistanalaisen puolustajan, joka on tunnettu välillä likaisistakin tempuistaan. 

– En halua, en pidä siitä mitä hän teki Mo Salahille, kuului vastaus The Athleticin jutun mukaan. 

Yllättävä reaktio perustui siihen, että Elliott oli kannattanut jo pitkään Liverpoolia, joka kohtasi Real Madridin Mestarien liigan loppuottelussa Ukrainan Kiovassa 2018. Salah loukkaantui, kun Ramos astui ilkeästi hänen olkapäänsä päälle. 

Liverpool tarjosi sopimusta

Asiat saivat luontevan käänteen, kun Liverpool tarjosi sopimusta nuorelle superlahjakkuudelle. 

– En uskonut aluksi, että se on totta, Elliott kertoi. 

Liverpoolin valmentajapersoona Jürgen Klopp otti uuden tulokkaan heti lämpimästi vastaan. 

– Hän on äärimmäisen kova lahjakkuus ja myös kiva jätkä. On helppo vakuuttua, kun näet Harveyn harjoittelemassa. Hän olisi voinut mennä melkein mihin tahansa, mutta valitsi Liverpoolin. 

Elliott teki debyyttinsä Valioliigassa 2. tammikuuta 2020, kun hän tuli vaihdosta peliin Sheffield Unitedia vastaan. Ja kenet hän korvasikaan kentällä – Mo Salahin. 

Lue myös:

    Uusimmat