Mainos

Suosittu brittiläinen TV-ohjelma pantiin jäihin – vierailija löydettiin kuolleena kuvausten jälkeen

Brittiläinen TV-yhtiö ITV on pannut jäihin suositun keskusteluohjelman sen jälkeen, kun ohjelmassa vieraillut henkilö löydettiin kuolleena kotoaan pian jakson kuvausten jälkeen. Asiasta on uutisoinut muun muassa Iso-Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Lopetettu The Jeremy Kyle Show ehti pyöriä 14 vuotta ja se oli ITV:n suosituimpia ohjelmia. Ohjelmassa pariskunnat selvittelivät konfliktitilanteita valheenpaljastuskokeella. Reaktiot kokeen olivat välillä hyvinkin voimakkaita.

BBC:n mukaan ohjelmassa vieraillut mies löydettiin kuolleena noin viikko ohjelman kuvausten jälkeen. Hänen uskotaan tehneen itsemurhan.

Mies oli tehnyt kuvauksissa valheenpaljastustestin, jonka tulos oli ollut odottamaton. Jaksoa ei aiota näyttää televisiossa.

ITV on kertonut ohjelman jatkavansa yhteistyötä Jeremy Kylen kanssa hyllyttämisestä huolimatta.

Julkisuus voi järkyttää mieltä

Viranomaiset selvittävät nyt, mitä ohjelman tuotannossa tarkalleen tapahtui. Tapahtunut on herättänyt Isossa-Britanniassa keskustelua tosi-tv-ohjelmien vastuullisuudesta.

ITV:n toisen tuotannon, Love Islandin, kuvauksiin osallistujista on myös kuollut kaksi.

Britannian parlamentin jäsen Damian Collins on kertonut johtavansa selvitystyötä sen suhteen, onko tuotannoissa huolehdittu tarpeeksi osallistujien henkisestä jaksamisesta ohjelman aikana ja osallistumisen jälkeen.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja