Suosikkiohjelma Love Islandin kulisseissa kuohuu – julkkiskilpailija, 26, hirttäytyi yllättäen

Jo toinen Love Island -kilpailija menehtyi äkillisesti.

Love Island -ohjelmaan osallistunut Mike Thalassitis, 26, on kuollut. Hänet löydettiin hirttäytyneenä metsästä kotinsa läheltä lauantaina.

Thalassitis pelasi jalkapalloa puoliammattilaisena. Hän nousi julkisuuteen Love Island -ohjelmasta vuonna 2017.

Thalassitis on jo toinen Love Island -kilpailija, joka on menehtynyt äkillisesti. Sarjan toisella tuotantokaudella esiintynyt entinen Miss Iso-Britannia Sophie Gradonkuoli viime kesäkuussa vain 32-vuotiaana. Myös hänen epäillään tehneen itsemurhan.

Thalassitisin kuolemaa edelsivät traagiset menetykset. Hänen paras ystävänsä menehtyi jouluaattona, ja hänen rakas isoäitinsä kuoli vain kaksi päivää ennen Thalassitisin kuolemaa. Thalassitis oli asunut iäkkään isoäitinsä luona ja huolehtinut hänestä.

Thalassitisin kuolemasta järkyttyneet Love Island -kilpailijat ovat kritisoineet ohjelman tuotantoa sosiaalisessa mediassa. Kilpailijoiden mukaan ohjelmaan osallistuville ei ole tarjolla tukea saarelta poistumisen jälkeen.

– Saat psykologisen arvioinnin ennen ohjelmaan osallistumista ja sen jälkeen, mutta ohjelman jälkeen et saa lainkaan tukea, jos et voita, kirjoittaa Dom Lever, joka osallistui sarjaan samaan aikaan Thalassitisin kanssa.

– Toivottavasti reality-ohjelmat auttavat jatkossa enemmän ohjelmaan osallistumisen seurauksien käsittelyssä. Minun kauteni jälkeen sellaista ei tapahtunut, vaikka monet meistä tarvitsivat sitä. Ihmisten elämät muuttuvat yhdessä yössä, eikä kukaan voi henkisesti valmistautua siihen, Kady McDermott tviittasi.

Lähteet: The Sun, Sky News

Lue myös:

    Uusimmat