Suosikkiräppärin uusin levy lytättiin – otti kritiikin raskaasti: "Tuntuu, että ihmiset haluavat minun tappavan itseni"

Chance the Rapper on ottanut uuden levynsä saaman kritiikin raskaasti.

Chicagolaisräppäri Chance the Rapper julkaisi uuden, odotetun albuminsa The Big Day heinäkuun loppupuolella.

Kyseessä oli räppärin ensimmäinen pitkä projekti sitten vuoden 2015 Coloring Book -levyn. Uuden albumin vastaanotto oli kuitenkin harvinaisen tyly sekä kriitikoiden, että fanien toimesta.

Nyt Chance on kommentoinut kovin sanoin levynsä saamaa palautetta Twitter-tilillään. Räppäri on sitä mieltä, että kriitikot haluavat hänen tekevän itsemurhan.

– Minulla on hullu tunne, että ihmiset haluavat minun tappavan itseni, räppäri kirjoitti tililleen.

– Se ei ole yhtään minun fiilikseni, mutta tunnen paineen, hän jatkoi.

26-vuotias räppäri kiitti hänelle positiivista palautetta antaneita faneja ja kertoi, että on levyn julkaisun jälkeen keskittynyt tekemään jälleen asioita, joita ei nauhoituskiireiltään aiemmin kerennyt.

The Big Day keskittyy paljolti räppärin avioliittoon ja sen tuomaan positiivisuuteen. Chance painotti seuraajilleen, että ei ole häpeissään siitä, että rakastaa vaimoaan, eikä hän halua tehdä itsemurhaa.

– Haluan vain tarkentaa, että en halua tappaa itseäni, enkä häpeä rakastaa vaimoani. Halusin vain sanoa ääneen, että näen muiden fiilikset, räppäri totesi.

The Big Day oli räppärille ensimmäinen virallinen studioalbumi siitä huolimatta, että hänen aiemmat projektinsa ovat nauttineet suurta suosiota erityisesti Yhdysvalloissa. Uudella levyllä kuullaan Chancen ohella lukuisia vierailevia maailmantähtiä, kuten John Legendia ja Nicki Minajia.

Lue myös:

    Uusimmat