Tähtiräppäri Cardi B:n uskomaton paljastus järkyttää maailmalla: "Huumasin miehiä ja ryöstin heidät"

1:30
Cardi B kertoo huumanneensa ja ryöstäneensä miehiä menneisyydessään

Cardi B:n ristiriitainen paljastus artistin menneisyydestä järkyttää sosiaalisessa mediassa. 

Yhdysvaltalaisesta räppäri Cardi B:stä leviää video sosiaalisessa mediassa, jossa hän myöntää huumanneensa ja ryöstäneensä miehiä menneisyydessään. Videossa, joka artistin mukaan on kolmen vuoden takaa, Cardi B muistelee aikaa jolloin hän työskenteli stripparina. 

– Huumasin miehiä ja ryöstin heidät, Cardi B kuvailee aikaa videolla.

 

Jos päivitys videosta ei näy, voit katsoa sen tästä.

Video aiheutti ensimmäiset kohut viime viikonloppuna. Videolla Cardi B vastaa tuohtuneena väitteeseen siitä, ettei hän ansaitse menestystään sillä hän "ei ole tehnyt töitä sen eteen". Pätkässä Cardi B kertoo kovin sanoin epäilijöilleen, että hänen on todellakin täytynyt tehdä töitä menestyksensä eteen, muun muassa miehiä huumaamalla ja ryöstämällä.

Räppäri on vahvistanut videon aitouden ja pyytänyt sitä anteeksi sen jälkeen, kun se aiheutti valtavan mylläkän sosiaalisessa mediassa. 

– Tein tuolloin tekemäni valinnat koska minulla oli erittäin vähän vaihtoehtoja. Minulla on menneisyys jota en voi muuttaa, meillä kaikilla on, Cardi B kirjoitti Voxin mukaan nyt jo poistetussa Instagram-päivityksessä tällä viikolla. 

Joillekin faneille Cardi B:n menneisyys on ollut liikaa. Twitterissä kiertää tällä hetkellä tunniste #SurvivingCardiB, joka viittaa rnb-tähti R. Kellyn seksuaalisista hyväksikäytöistä kertovaan dokumenttisarjaan. Monet ovat verranneet Cardi B:n tekoja sekä R. Kellyyn että näyttelijä Bill Cosbyyn, joista kummankin maine ja ura on tahrautunut seksuaalisen hyväksikäytön kohuihin. 

Toisaalta voi olla, ettei ristiriitainen tunnustus vaikuta Cardi B:n uraan millään lailla. Artisti on yksi tämän hetken menestyvimmistä muusikoista, ja voi olla, että suurin osa faneista on valmis antamaan naiselle tämän menneisyyden anteeksi. 

Cardi B vaikutti itse videon julkaisun aikoihin siltä siltä, että hän halusi vitsailla sen olemassaolosta. Artisti julkaisi viikonloppuna Twitterissä tanssimeemejä mainiten, ettei häntä voida poistaa sosiaalisen median palveluista. 

Tällä viikolla hän kuitenkin pahoitteli asiaa Instagramissa päivityksessä, jonka hän kuitenkin sittemmin poisti. Päivityksessään Cardi B vahvisti videon aitouden ja kertoi, että kyseessä olleet miehet olivat sellaisia, keitä hän tapaili.

Cardi B kertoi myös kokeneensa, että hänen oli tehtävä niin selvitäkseen, ja nyt kun hän on selvinnyt menneisyydestään, hän kokee ettei voi kaunistella vastaavia rikoksia musiikissaan. 

– Olen siunattu sillä olen pystynyt nousemaan kaikesta siitä, mutta niin monet naiset eivät ole pystyneet siihen. 

Cardi B on kiinnitetty esiintymään elokuussa järjestettävälle Flow-festivaalille Helsingin Suvilahdessa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja