Suosikkinäyttelijän pettämiskohu jatkuu – vaimo lähti pois yhteisestä kodista

Dominic West joutui kohun keskelle, kun hänestä ja näyttelijäkollegasta levisi yhteiskuvia läheisissä tunnelmissa. 

Näyttelijä Dominic Westin, 50, ja hänen vaimonsa Catherine FitzGeraldin, 49, avioliitto koki kovan kolauksen muutama viikko sitten, kun West jäi kiinni pettämisestä. Hänet paparazzattiin Roomassa läheisissä tunnelmissa muun muassa Downton Abbey -sarjasta tutun näyttelijän Lily Jamesin, 31, seurasta.

Tuolloin brittimedialle vuotaneiden lähteiden mukaan FitzGeraldille asia tuli täysin puskista ja hän oli murtunut nähtyään kyseiset kuvat. 

West palasi takaisin kotimaahan Isoon-Britanniaan perheensä luo, kun oli kärähtänyt pettämisestä. Hän astui vaimonsa kanssa median eteen rakkautta hehkuen 24 tuntia myöhemmin kuvien vuodettua julkisuuteen. Heidän onnensa ei ole kuitenkaan niin auvoinen, jos on uskominen The Sun -lehteä. 

Lehden tietojen mukaan FitzGerald olisi lähtenyt kotimaahansa Irlantiin saadakseen tilaa pohtia pitkän, 10 vuotta kestäneen avioliitonsa tulevaisuutta. Tukenaan hänellä on lehden tietojen mukaan siskot Nesta ja Honor

– Catherine on pyytänyt heiltä apua, jotta voisi tehdä päätöksen siitä, että voiko hän jatkaa liitossa. Nesta on todennut, että se tuntui perhekriisikokoukselta, lähde toteaa lehdelle. 

Lähde kertoo, että siskot suojelevat kaikin tavoin isosiskoaan ja ovat eroamisen kannalla silloin, jos se on FitzGeraldin kannalta paras ratkaisu. 

– Dominicin teot ovat saaneet tuntemaan hänet nöyryytetyksi, lähde kertoo. 

West ja James tutustuivat tehdessään BBC-kanavalla näytettävää The Pursuit Of Love -draamasarjaa. 

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat