90-luvun tähtiparin Hugh Grantin ja Elizabeth Hurleyn suhdetta kirvoitti pettäminen prostituoidun kanssa – näyttelijäkaunotar kertoo nyt väleistään ex-mieheensä

Elizabeth Hurley avautui väleistään ex-mieheensä tuoreessa podcast-jaksossa. 

Maailmankuulu brittinäyttelijä Hugh Grant, 60, ja 55-vuotias näyttelijä Elizabeth Hurley olivat vuosikymmeniä sitten yksi Hollywoodin tähtipareista.

Grant ja Hurley tapasivat toisensa vuonna 1987 ja seurustelivat 13 vuotta. Unelmaliittoon tuli turbulenssia, kun Grant petti Hurleyta prostituoidun kanssa. Pariskunta erosi lopulta vuonna 2000 sovun merkeissä.

Hurley avautuu nyt väleistään ex-puolisoonsa People in the '90s -podcastissa.

– Olen edelleen erittäin hyvä ystävä Hughin kanssa. Olemme kokeneet niin paljon yhdessä. Olen miettinyt, että yksi tärkeimmistä hyvien suhteiden ylläpitämisessä on se, että kunnioittaa entisen kumppanin nykyistä elämää, Hurley pohtii podcastissa.

Ex-pariskunta on pysynyt niin hyvissä väleissä, että Grant on jopa Hurleyn pojan Damianin kummisetä.

– Emme ole olleet romanttisessa suhteessa 20 vuoteen, sen sijaan meillä on ollut vahva ystävyys. Olemme kumpikin tietoisia siitä, että elämässämme on nykyisin myös muita ihmisiä: kumppaneita ja lapsia. Ei voi vaan elää kauniissa, ruusuisessa menneisyyden sumussa. On siirryttävä ajan mukana ja kunnioitettava nykyisyyttä, jossa elämme.

"Ärsyttävä"

Hurley treffaili eron jälkeen Steve Bingiä, jonka kanssa hänellä syntyi Damian-poika. Näyttelijäkaunotar meni naimisiin vuonna 2007 liikemies Arun Nayarin kanssa, he erosivat neljä vuotta myöhemmin. Hurley kihlautui eron jälkeen australialaisen krikettitähti Shane Warnen kanssa, mutta he erosivat vuonna 2013. Vuonna 2019 näyttelijä kertoi olevansa onnellinen yksin.

Grantilla on kaksi lasta ex-puolisonsa Tinglan Hongin kanssa, sekä kolme lasta ensimmäisen vaimonsa Anna Elisabet Ebersteinin kanssa.

Grant kertoi vuonna 2015 amerikkalaiselle talk show isännälle Andy Cohenille, että hän ja Hurley erosivat, koska heidän seksuaalinen vetovoimansa kuihtui.

– Hän on ehdottomasti paras ystäväni, ensimmäinen henkilö, jolle soitan kriisin tullen, mies totesi.

Hurley kertoi oman puolensa erosta muutama päivä myöhemmin Grantin lausunnon jälkeen.

– Se johtui siitä, että hän oli erittäin ärsyttävä. Hänellä oli tapana aina ärsyttää minua. Tarkoitan, rakastan häntä, mutta hän oli silti ärsyttävä.

– Ystävilläni oli tapana kutsua häntä herra ärtyisäksi, hän totesi.

Toimittaja totesi Grantin tavan olevan viehättävä.

– Niin minustakin, muttei joka päivä, Hurley vastasi.

Lähde: Yahoo!, Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja