Seksuaalirikosväitteiden keskellä olevan Chris Nothin avioliitto ajautui kriisiin – vaimo kuvattiin ilman vihkisormusta

Kaksi naista syyttää Chris Nothia raiskauksista.

Sinkkuelämää-sarjan Herra Kihona tunnetun Chris Nothin elämä on ollut rajussa syöksykierteessä, kun väitteet hänen tekemistään seksuaalisista hyväksikäytöistä tulivat julkisuuteen.

The Hollywood Reporter uutisoi kahdesta Nothia syyttävästä naisesta, jotka olivat ottaneet toimitukseen yhteyttä toisistaan tietämättä. Naisten mukaan uutisointi And Just Like That...-uutuussarjan ympärillä oli tuonut pintaan kivuliaita muistoja, minkä takia he olivat päättäneet puhua asiasta myös ääneen.

Noth on kiistänyt syytteet jyrkästi, sillä miehen mukaan "ei tarkoittaa aina ei", eikä hän omien sanojensa mukaan ole ikinä ylittänyt sitä rajaa.

– Kanssakäymiset olivat yksimielisiä. On hankalaa olla kyseenalaistamatta näiden tarinoiden julkitulemisen ajankohtaa. En tiedä miksi ne nousevat pinnalle juuri nyt, mutta tiedän tämän: Minä en pahoinpidellyt näitä naisia, Noth kommentoi.

Page Sixin mukaan kohun myötä myös Nothin avioliitto Tara Wilsonin kanssa on ollut kriisissä. Wilson on lähteen mukaan ottanut vihkisormuksensa pois. Tällä hetkellä Noth on tiedettävästi New Yorkissa, kun Wilson majailee Los Angelesissa.

– Tara on järkyttynyt ja liitto on hiuskarvan varassa, sisäpiiriläinen kertoi Page Sixille.

– Hän haluaa vain suojella lapsiaan Orionia, 13, ja Keatsia, 1. Se on hänen prioriteettinsa numero yksi, lähde lisäsi.

Daily Mailin tuoreissa kuvissa Wilson nähdään todella ilman sormustaan. Vielä kaksi viikkoa sitten pariskunta poseerasi punaisella matolla, jolloin Wilsonin vasemmassa nimettömässä komeili näyttävä timanttisormus. 

Nothin väitetyt seksuaalisuutta koskemattomuutta rikkovat teot ovat lähteiden mukaan tulleet Wilsonille täytenä yllätyksenä. Toinen Nothin teoista sijoittuu vuoteen 2015, jolloin hän oli ollut naimisissa Wilsonin kanssa jo kolme vuotta.

Myös Sinkkuelämää-tähdet Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon ja Kristin Davis ottivat Nothin tapaukseen kantaa. 

 – Meitä suretti syvästi kuulla syytökset Chris Nothia kohtaan. Tuemme näitä naisia, jotka ovat astuneet esiin ja jakaneet kivualiaat kokemuksensa. Tiedämme, että sen täytyi olla hankalaa ja me kiitämme heitä siitä, maanantaina julkaistussa tiedotteessa todetaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja