Sami Kuronen julkaisi kuvan tv-uransa alkuajoilta – suosikkijuontajan hiustyyli sai sosiaalisen median kirmaamaan: "Näytät Ken-nukelta"

4:33
Temptation Island -juontaja Sami Kuronen törmäsi somessa häkellyttävään näkyyn: ”Siinä mentiin jo jonkun rajan yli”

Sami Kuronen kertoo sosiaalisessa mediassa, kuinka joutui vaihtamaan hiustyylinsä kanavapäällikkön kehotuksesta. 

Juontaja Sami Kuronen on tehnyt mittavan uran niin televisiossa kuin radiossa. Mies äityi muistelemaan televisiouransa alkuaikoja sosiaalisessa mediassa, kun hän sai juontajapestin suositusta Unelmien poikamies -sarjasta. 

Kuronen julkaisi Instagram-tilillään kuvan 14 vuoden takaa, jossa poseeraa tyylikkäänä puku päällä.

– Unelmien täyttymys! Olin tehnyt muutamia pienempiä piipahduksia näköradion puolelle jo aiemmin, mutta nyt oli tarjolla isot saappaat!

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä

Kuronen kertoo, että silloinen kanavapäällikkö oli asettanut hänelle yhden ehdon. Hänen tavaramerkikseen nousseet vaaleat, pidemmät hiukset eivät nimittäin sopineet kanavapäällikön mukaan formaattiin. Kuvassa hänellä on vaaleat, vaaleanruskealla raidoitetut lyhyet hiukset.

– Koska amerikkalaisella virkaveljellä legendaarisella Chris Harrisonilla on lyhyt tukka, ei Suomiversion seremoniamestari saa eikä voi näyttää surffarilta. Eli parturiin mikäli pestin haluat. Ekalle kaudelle leikattu ”poikabänditukka” ei tuntunut millään tavalla omalta ja onneksi toiselle kaudelle sain antaa hiusten taas kasvaa. Tää oli niitä harvoja hetkiä, kun aikuisiällä kampaukseni on ollut mallia lyhyt, hän paljastaa.

Kurosen kuvapäivitys sai somekansan kirmaamaan. 

– Haha, katsoin ensin, että tämä on jokin faceswap-juttu, seuraaja kirjoittaa tarkoittaen sovellusta, jolla voi vaihtaa kasvoja jonkun toisen kasvoihin. 

– Näytät joltain Ken-nukelta tässä. Kyllä nykyinen look on vain parasta, toinen seuraajista kirjoittaa. 

– Ai vitsi katsoin, että Antti Holma hiuksilla. 

– Sanoisin, että Antti Holman veli.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja