Sami Kuronen yhteiskuvassa suloisen kissanpentunsa kanssa: "Ensimmäinen yhteinen viikko takana"

Temptation Island -juontaja Sami Kuronen törmäsi somessa häkellyttävään näkyyn: ”Siinä mentiin jo jonkun rajan yli” 4:33
Temptation Island -juontaja Sami Kuronen törmäsi somessa häkellyttävään näkyyn: "Siinä mentiin jo jonkun rajan yli"

Sami Kuronen kertoi alkuvuonna hankkineensa Hilma-kissan. 

Juontaja Sami Kuronen kertoi taannoin hankkineensa kissan. Hilma-kissa on viettänyt aikaa Kurosen perheessä nyt kokonaisen viikon ja suosikkijuontaja postasi tästä Instagramiinsa parhaita paloja.

– Ensimmäinen yhteinen viikko takana ja hän on onnistunut hurmaamaan täydellisesti! Kuronen hehkuttaa kuvatekstissä.

Lisää kuvia näet klikkaamalla nuolesta. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kuronen kertoo Hilma-kissan olevan ihmisrakas, kiltti, utelias ja loistava seuraneiti. Kissa on hurmannut perheen sydämen niin, että sille on perustettu myös oma Instagram-tili, josta pääsee seuraamaan sen elämää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä

– Ensimmäinen yö sujui hyvin! Iltahepulit tosin iski just kun piti ruveta nukkumaan. Hetken sinkoiltuani nukahdin lopulta kiltisti ja tasapuolisuuden nimissä nukuin vuoron perään molempien vieressä, Hilmakissan Instagramissa kirjoitetaan.

Sami Kuronen tunnetaan Suomessa iltanuotion isäntänä Temptation Island Suomi -ohjelmasta. Sarjaa on esitetty Nelosella ja Ruudussa jo kymmenen kauden verran. Aiemmin Kuronen juonsi radiossa esimerkiksi Suomipopin keskipäivää ja Radio Aallon aamua.

Lue myös:

    Uusimmat