Suosikki-Volvon uusi sukupolvi ottaa oppia ylellisestä isoveljestään – kuvissa tuleva V60

Volvo ei ole kertonut tarkalleen, milloin se tulee esittelemään seuraavan sukupolven 60-sarjan. Raskaasti naamioitu testiauto kuitenkin bongattiin tällä viikolla Pohjois-Ruotsin lumilta.

Autoblogin julkaisemissa kuvissa nähdään huoltoasemalle pistäytynyt uusi V60. Vaikka auto on kauttaaltaan naamioitu, pystyy kuvista päättelemään joitain seikkoja.

Ensinnäkin uusi V60 tulee nähtävästi lainaamaan hyvin paljon V90-isovelimallista. Niin keulan kuin peränkin muodot ovat hyvin samanlaisia isomman ja ylellisemmän farkun kanssa, mutta toki hieman pienemmäksi skaalattuna. Myös takavaloissa on nähtävissä V90:n kaltaista asettelua. 

Kuvissa on mitä ilmeisimmin V60:n hybridimalli, sillä auton vasemmalta puolelta otetuissa kuvissa on nähtävissä latausluukku. Toistaiseksi ei tiedetä, millainen hybridiversio V60:stä on tulossa tarjolle. Sitäkin pidetään mahdollisena, että sen kaikki versiot ovat hybridejä.

***

1:57

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.