Mainos

Suomi odottaa euroviisuja suurin toivein - jälleen kerran

Suomessa jännitetään euroviisuja yleensä erittäin toiveikkaassa ilmapiirissä. Omia viisuehdokkaita ja heidän mahdollisuuksiaan on tapana hehkuttaa suurin odotuksin etukäteen. Niin tänäkin vuonna. Suomen euroviisuedustaja Paradise Oskarille povataan vähintäänkin selvää finaalipaikkaa.

Euroviisujen uutisoinnissa Paradise Oscarin kerrotaan olevan muun muassa yksi viime vuoden voittajan saksalaisen Lena Meyer-Landrutin suosikeista. Eikä siinä kaikki, myös Norjan viisuvoittaja Alexander Rybakin kerrotaan olevan mieltyneen Paradise Oskarin kappaleeseen.

Myös kansainväliset vedonlyöntitoimistot povaavat Paradise Oskarille finaalipaikkaa. Unibetin tarjoamien kertoimien perusteella Suomen kappale on oman semifinaalinsa neljänneksi suosituin.

Euroviisuvoittoon Paradise Oskarin lento ei Unibetin mukaan aivan yllä, sillä Suomen voittokerroin on vasta 14. pienin. Sija 14 ei ole häikäisevä voitto, mutta olisi viime vuosien valossa - ja itse asiassa koko Suomen viisuhistorian - ihan kunniakas sijoitus.

Pankit varoittavat säästäjiä, ettei aikaisemmat tuotot ole tae tulevista voitoista. Suomalainen euroviisufani voi vain toivoa, että sama pätisi myös euroviisuihin - joskin käänteisesti.

Suomen viisuhistoria on nimittäin kohtuullisen tylyä luettavaa: Suomi on jäänyt kisassa viimeiselle sijalle yhdeksän kertaa ja toiseksi viimeiseksi kaksi kertaa. Kolme kertaa Suomi on jäänyt täysin pisteittä. Mutta onhan siellä se yksi voittokin! Lordin veret seisauttava menestys Ateenassa 2006 paransi kertaheitolla monen keski-ikäisen suomalaisen haavat.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.