Suomi avasi MM-karsinnat upeasti voitolla

6:11
Katso videolta Suomen ja Slovakian välisen MM-karsintaottelun kohokohdat.

Suomi avasi jalkapalloilun naisten MM-karsinnan 2–1-voitolla Slovakiasta Turussa. Suomen maalit tekivät Adelina Engman ja Ria Öling.

Suomi hallitsi avausjaksoa ja meni 37. minuutilla johtoon Adelina Engmanin osumalla, joka syntyi Emmi Alasen pystysyötöstä.

Toisen puoliajan edetessä Slovakia sai paremman otteen pelistä ja tuli 63. minuutilla tasoihin Mary Mikolajovan maalilla. 68. minuutilla Ria Öling vei Suomen uudelleen johtoon Sanni Franssin keskityksestä.

80. minuutilla Suomi teki ensimmäisen pelaajavaihtonsa, kun Amanda Rantanen korvasi Linda Sällströmin. Kuusi minuuttia myöhemmin Sanni Franssi teki tilaa Juliette Kempille. 87. minuutilla Rantanen pääsi yrittämään kaukolaukauksella maalia, kun Slovakian maalivahti Maria Korenciova oli tullut ulos maaliltaan, mutta Rantasen laukaus osui poikkipuuhun.

A-karsintalohkossa pääsystä 2023 MM-turnaukseen taistelevat myös Ruotsi, Irlanti ja Georgia. Tämän päivän ottelu oli Suomelle MM-karsinnan avausottelu, kun taas Slovakia hävisi viime perjantaina ensimmäisessä ottelussaan Ruotsille.

Suomi kohtaa seuraavassa MM-karsintapelissään Georgian vieraskentällä 21. lokakuuta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja